Martina Jančiarová Kultúra

Aj vy sa už tešíte na víkendovanie? Lákavá ponuka akcií na voľné dni vo Zvolene

Ak hľadáte, kde by ste trávili voľné dni nadchádzajúceho víkendu, môžete si vybrať z našej ponuky. V meste a okolí sa chystajú podujatia, ktoré by rozhodne nemali ujsť pozornosti Zvolenčanov. Vybrali sme rovnú desiatku z nich.

Ilustračný obrázok k článku Aj vy sa už tešíte na víkendovanie? Lákavá ponuka akcií na voľné dni vo Zvolene
Foto: Oliver Kuklovský

KRÁSA RUŽÍ

8. jún – 10. jún 2016, Lesnícke a drevárske múzeum

V stredu sa začal už 13. ročník výstavy Krása ruží, ktorá potrvá až do piatku. Ak ste obdivovateľom týchto kráľovien kvetín, potom vás určite poteší pohľad na tie najkrajšie z nich. Bude sa konať súťaž o najkrajšiu ružu, ale aj kurz očkovania ruží.

KONCERT KAPELY LUSK

10. júna 2016 o 18:00, Parkovací dom

Ak si radšej vypočujete hudbu naživo ako z mixážneho pultu, potom v piatok určite nesmiete chýbať na koncerte zvolenskej kapely LUSK, ktorý sa bude konať v Parkovacom dome. Skupina hrá od pomalej až po rýchlu hudbu, tak neváhajte a príďte sa vytancovať do sýtosti.

METAFORY TANCE

10. júna 2016 o 21:00, nádvorie zámku

Ďalšie zo zaujímavých predstavení, ktoré sa odohrá v rámci Zámockých hier zvolenských sú Metafory tance, ktoré prezentujú diela troch popredných európskych choreografov. Témou, ktorá spája tieto tri diela je hľadanie vzorcov ľudského správania, svetlé i temné stránky v človeku.

ĽUDOVÁ ZÁBAVA

10. júna 2016, Nočný bar Hotela Poľana

Ako privítať nasledujúci víkend? Jeden z lákavých spôsobov ponúka aj Nočný bar Hotela Poľana. V piatok organizujú ľudovú zábavu, na ktorej si zatancujete do hudby Olšiakovcov. Neváhajte a príďte sa vytancovať na ľudovú nôtu.

WE LOVE HOUSE MUSIC

11. júna 2016, Ministry of fun

Zabaviť sa môžete prísť aj do známeho zvolenského klubu Ministry of fun na house-ovú party. Na parkete bude hrať DJ Mustee a DJ Anndy. Vytancujte sa do sýtosti!

OLDIES PARTY

11. júna 2016, Nočný bar Hotela Poľana

V sobotu si môžete v miestnom bare Hotela Poľana poriadne vyhodiť z kopýtka. Ako každý víkend, aj tento si pre vás pripravili diskotéku. Tentoraz sa budú hrať tie najlepšie oldies hity a do tanca vás pozýva DJ Laco Hradský.

FLAMING SHOTS NIGHT

11. júna 2016, U Alexa

Ďalšou z možností, kde si môžete prísť zatancovať, je nočný bar U Alexa. Aj v sobotu totiž pre vás chystajú bohatý program najlepších hitov, ktoré zahrajú DJ Jano Vajda a DJ Majo Oravec.

DRUHÉ NEDEĽNÉ KORZO

12. júna od 17:00, Námestie SNP

Druhé korzo bude netradičné tým, že na ňom súčasných populárnych slovenských spisovateľov. Predstavia sa mená ako Jozef Banáš či Braňo Jobus – autor rozprávkových knižiek. Budete mať možnosť, vidieť asi najznámejšiu slovenskú Japonku Denisu Ogino, ktorá vo svojej tvorbe opisuje zážitky zo života na Slovensku. Vypočujete si koncert Marcela Daniša a skupiny Definitívum, ktorí zahrajú piesne z tvorby Deža Ursinyho a Jara Filipa. Samozrejme, bude pripravený aj sprievodný program pre deti, retro fotokútik, jazdenie na koníkoch či diskusia v Obývačke vo Fun Zóne.

WARCRAFT : PRVÝ STRET

12. júna 2016 o 18:00, Europa Cinemas

Do kín prichádza fantastická sága o moci a bezmocnosti. Mierumilovné kráľovstvo Azeroth sa dostáva do vojny s kmeňom Orkov, ktorý opúšťa svoj umierajúci domov, aby kolonizoval

Čítajte tiež:

Veľké športové zápolenie v Kováčovej. Sily si merajú aj paralympionici, lákadlom Cmorík

Meranie hladiny stresu aj chutné smoothie. Netradičný festival priamo v centre Zvolena

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM