Eva Drugdová Rôzne Správy

Ako dobre poznáte mestské parky vo Zvolene? Predveďte sa v našom kvíze

Zvolenčania sa rozhodne zaujímajú o históriu svojho mesta a o jeho pamiatky. Ako je to ale so zeleňou v meste? Čo všetko viete o parkoch, ktoré sú pýchou Zvolena?

Ilustračný obrázok k článku Ako dobre poznáte mestské parky vo Zvolene? Predveďte sa v našom kvíze
27
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vám predstavili päť parkov v centre nášho mesta, ktoré sú oázou pokoja a príjemným miestom na oddych. Každá zelená zóna v meste je však niečím výnimočná a jedinečná. Poznáte zaujímavosti zvolenských mestských parkov? Svoje poznatky si môžete overiť v našom kvíze. Tak teda do toho!

Koncept kvízu je jednoduchý. K desiatim otázkam, ktoré sa týkajú zvolenských parkov, musíte priradiť správnu odpoveď. Otázky sa vám zobrazia postupne, pričom ku každej máte na výber z troch možností. Správna je, samozrejme, vždy len jedna. S odpoveďou však dlho neváhajte, pretože na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Po zodpovedaní kvízu zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Registrovaní užívatelia sa môžu objaviť v tabuľke najlepších. Veríme, že sa vďaka nášmu kvízu pobavíte a dozviete sa aj niečo nové.

Hrajte tu: Otestujte sa! Čo všetko viete o zvolenských parkoch?

V OBRAZOCH: Krásy zvolenských parkov
27
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM