Stanislav Černák Rôzne

Automobilový pretekár prezradil svoje obľúbené miesta vo Zvolene: Kde rád relaxuje Martin Matuška?

Po dlhšom čase sme boli zvedaví na obľúbené miesta vo Zvolene a jeho okolí. Opäť sme zalovili medzi známejšie tváre nášho mesta. Tentokrát nám ochotne prezradil, kde trávi svoj voľný čas automobilový pretekár Martin Matuška (30).

Ilustračný obrázok k článku Automobilový pretekár prezradil svoje obľúbené miesta vo Zvolene: Kde rád relaxuje Martin Matuška?
Zdroj: Dnes24.sk

Martin Matuška je známy zvolenský automobilový pretekár, ktorý sa špecializuje najmä na preteky automobilov do vrchu. Pozoruhodné je to, že jazdí na vlastnoručne vyrobenom monoposte F1.26. Keďže Maťo patrí medzi obľúbených športovcov nášho mesta, zvedaví sme boli na jeho obľúbené zákutia Zvolena.

„Momentálne mi veľa voľných chvíľ neostáva, keďže finišujeme s prípravami formule na novú sezónu. Ale keď ho mám, tak rád trávim voľný čas v niektorej z príjemných kaviarní v našom meste a taktiež kvôli príprave na sezónu veľa času trávim aj vo fitness centre. V letných mesiacoch si medzi pretekmi rád zájdem na naše námestie posedieť na niektorú z terás,“ priblížil svoje obľúbené miesta automobilový pretekár.

Ako dieťa Martin rád chodieval na dopravné ihrisko v časti Hlbiny pod nadjazdom smerom na Zlatý Potok. „V minulosti som tam ozaj veľmi rád chodil a trávil som tam veľa času. Vtedy pre mňa ako dieťa bolo fascinujúce, že som sa mohol voziť „naozajstnej“ premávke so semaformi spolu s ďalšími deťmi,“ zaspomínal si Matuška.

Zvolenský rodák si povzdychol, že tento areál už roky chátra. „Je to veľká škoda, pretože si myslím, že toto dopravné ihrisko zohralo veľkú rolu vo výchove mladých vodičov a teda aj mojej,“ dodal pretekár.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM