Monika Földešiová Rôzne

Bendyho život na reťazi: Lano na krku sa psíkovi zarezalo až do mäsa!

Ďalší prípad, ktorý vyráža dych. Nehumánne zaobchádzanie má za sebou psík Bendy. Ten bol od mala priviazaný na lane bez voľného pohybu, strechy nad hlavou či pravidelnej vody. Lano sa mu pritom na krku zarezávalo až do mäsa.

Ilustračný obrázok k článku Bendyho život na reťazi: Lano na krku sa psíkovi zarezalo až do mäsa!
Zdroj: Dnes24.sk

Smutnú etapu si do svojho života pripísal aj psík s menom Bendy. Ten bol už ako šteniatko priviazaný lanom na jednom mieste. Takto prežíval horúčavy, bol bez vody či búdy, do ktorej by sa aspoň schoval.

Záchrana prišla naozaj v poslednej chvíli, pretože psíkovi už lano prerezalo krk až do mäsa a rana mu začala hnisať. Psíka veterinár ošetril, zmiernil bolesť a ranu vyčistil. Následne našiel svoj nový dočasný domov v útulku vo Zvolene na Budči.

„Bendy si užíva voľnosť a pohyb, teší sa z hladkania, z pozornosti. Je aktívny, hravý, vášnivý aportér, veľký jedák, so psami sa znáša dobre ale misku si stráži, keďže trpel dlho hladom, teraz sa bojí, že mu bude jedlo chýbať a tak si ho chráni ako poklad. Bude z neho vďačný psík, už potrebuje len láskavý domov,“ vraví Dominika Homolová zo zvolenského útulku.

Psík je rozumný, človeku sa snaží čítať z očí a robí, čo mu povie. Je vhodný aj do rodiny s deťmi.

Ak poznáte niekoho, kto by mu mohol dať nový domov, volajte 0948 891 391 alebo sa informujte na pesvnudzi@gmail.com

foto: pesvnudzi.sk

ADOPTUJTE PSÍKA: Bendyho život na reťazi. Lano na krku mu rezalo až do mäsa!
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM