Webnoviny - Hokej

Bokroš dostal ďalšiu ponuku viesť HKM Zvolen

Hokejový tréner Ernest Bokroš, ktorý nečakane minulú stredu ukončil svoje pôsobenie na lavičke HKM Zvolen, dostal podľa vlastných slov opätovnú ponuku od klubu spod Pustého hradu.

„Dlhoroční funkcionári HKM mali s týmto všetkým viac starostí ako radosti. Mne sa s nimi už predtým, ale aj teraz dobre robilo. To platí aj o súčasnom prezidentovi klubu Miroslavovi Michálekovi,“ skonštatoval v rozhovore pre utorkové vydanie denníka Šport Ernest Bokroš a pokračoval: „Verím, že roky, ktoré sme spolu prežili, sa odrazia buď na našom korektnom odchode, alebo na pokračovaní spolupráce. Dostali sme spolu s mojím asistentom Milanom Hovorkom ponuku od vedenia, myslím najnovšiu ponuku, už po tom všetkom, čo sa stalo minulý týždeň, ďalej pracovať v HKM. Nastala patová situácia, lebo HKM má de iure štyroch trénerov A-mužstva. Povedal som však, že pre HKM bude lepšie, aby som sa nevracal do kolektívu v šatni v danom zložení, keď necítim, že je tam všetko kóšer. Ale možnosť nášho neskoršieho návratu do HKM je otvorená. Je to vec rokovania medzi nami a vedením.“

Po Bokrošovi prevzal zvolenský káder Jozef Škrak, ktorý má spoločne so svojím asistentom Vladimírom Klingom zmluvu do konca sezóny s opciou na prípadnú ďalšiu spoluprácu v novom ročníku.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM