Stanislav Černák Hokej

Budeme mať počas play-off hlbšie do peňaženiek? Zisťovali sme ceny vstupného

Po urputných bojoch sa nakoniec hráči HKM dostali do play-off. Sily si zmerajú s nitrianskymi hokejistami. Aké bude vstupné na domáce zápasy štvrťfinálovej série?

Ilustračný obrázok k článku Budeme mať počas play-off hlbšie do peňaženiek? Zisťovali sme ceny vstupného
Zdroj: Webnoviny.sk

Počas vlaňajšej sezóny dokráčali zvolenskí hokejisti až k vytúženému cieľu, druhému majstrovskému titulu. A bolo to aj vďaka fanúšikom. Vlani vedenie HKM Zvolen počas play-off ceny nemenilo vôbec. Oproti základnej časti, z ktorej Zvolenčania postupovali ako hlavný favoriti šli ceny lístkov o niečo vyššie.

Počas tejto sezóny bola však situácia úplne odlišná a tak sa vedenie HKM rozhodlo nezvyšovať ceny lístkov oproti základnej časti ani na na play-off.

„Ceny vstupeniek na štvrťfinále zostávajú nezmenené. Na státie budú stále po 3,– €, sedenie 4 a 6 eur. Deti do 10 rokov majú vstup zadarmo, a držitelia preukazu ZŤP majú 50 % zľavu,“ povedal pre Zvolen 24 Branislav Šníder, zodpovedný v klube HKM za marketing a médiá.

My ešte pripomíname, že domáce zápasy (tretí a štvrtý) proti Nitre, odohrajú naši chlapci na domácom ľade v stredu (12.3.) a vo štvrtok (13.3.). Príďte ich povzbudiť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM