Eva Drugdová Rôzne Správy

Canisterapeut, Zvolenská Slatina a nádhera ruží. Najčítanejšie témy minulého týždňa

Uplynulý týždeň sa toho opäť veľa udialo a my sme vám priniesli niekoľko tém. Ktoré boli na našom webe najčítanejšie? Pozrite si prehľad toho NAJ!

Ilustračný obrázok k článku Canisterapeut, Zvolenská Slatina a nádhera ruží. Najčítanejšie témy minulého týždňa
20
Galéria
Zdroj: archív Miroslava Suju

Počas minulého týždňa sme vám ponúkli niekoľko tém, ktoré rozhodne zaujali. Najväčší úspech zožal jednoznačne canisterapeut Miro so svojimi psíkmi, ale veľkú pozornosť vzbudili aj zvolenskí športovci či dedina neďaleko Zvolena. Za zmienku istotne stoja ďalšie články, ktoré patria k 5 najčítanejším. Je medzi nimi krása ruží v Arboréte Borová hora a prehľad cien kúpalísk vo Zvolene a okolí.

Canisterapeut Miro

Miro sa canisterapii venuje už desať rokov a pri svojej práci často prichádza do styku so zdravotne znevýhodnenými deťmi, ktorým sa snaží pomôcť. Deti majú psíky vo veľkej obľube a vďaka nim sa dokážu neskutočne prekonať a robia veľké pokroky. Sám Miro zažíva pri svojej práci neopísateľné emočné chvíle a to, čo robí, má naozaj zmysel.

Zvolenskí športovci

V našom článku sme vám predstavili 5 športovcov, ktorí preslávili Zvolen a za svoje úspechy si rozhodne zaslúžia náš obdiv. Samozrejme, je veľa skvelých športových osobností zo Zvolena, ktoré uspeli nielen doma, ale aj vo svete. Koho sme pre vás vybrali my?

Rarita vo Zvolenskej Slatine

Mnohí z nás ani netušili, čo všetko v sebe ukrýva obec blízko Zvolena. Môžeme tam nájsť hneď niekoľko kultúrnych pamätihodností, či rodné domy významných slovenských spisovateliek. V Slatine sa však nachádza aj židovský cintorín a raritou je najstaršia bryndziareň.

Nádhera ruží

Zvolenské arborétum má za sebou ďalší úspešný týždeň, počas ktorého ste mohli obdivovať tisíce kríkov ruží. Boli naozaj nádherné a pohľad na ne rozhodne stál za to. Prechádzku po záhone vám spríjemnila nielen farebnosť ruží, ale aj ich krásna vôňa.

Ceny na kúpaliskách

Mnohé kúpaliská vo Zvolene a okolí začali tohtoročnú letnú sezónu a my si môžeme konečne do sýtosti užiť vodné radovánky. Ponúkli sme vám prehľad cien kúpalísk vo Zvolene a okolí, ktoré sú v obľube. No a čoskoro sa dočkáme aj otvorenia Neresnice. Kedy to bude?

V priloženej galérii si môžete pozrieť krásu ruží vo zvolenskom arboréte!

V OBRAZOCH: Dni ruží vo zvolenskom arboréte
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM