Jozef Sliacky Rôzne

Cena Nadácie ERSTE

Ešte týždeň (do 30. novembra) môžu neziskové organizácie nominovať svoje realizované projekty na Cenu Nadácie ERSTE za sociálnu integráciu.

Nadácia chce neziskovky oceniť za ich prácu, inovatívny prístup a dosiahnuté výsledky v oblasti sociálnej integrácie. Víťazi budú odmenení celkovou sumou 610.000 eur.
„Rada by som vyzvala všetky organizácie, bez rozdielu na ich veľkosť a geografické pôsobenie, aby prihlásili svoje projekty. Je to jedinečná príležitosť na zviditeľnenie práce, ale aj finančného ocenenia,“ uviedla pre TASR projektová manažérka Tatiana Maková.
Projekty môžu organizácie mimovládneho sektora, občianske združenia, nadácie, náboženské komunity, verejný sektor i médiá nominovať do 30. novembra 2010 na internetovej stránke www.integrationaward.org.
Všetky projekty z užšieho výberu budú mať počas dvoch rokov od udelenia ceny k dispozícii profesionálnych PR konzultantov. Tí zabezpečia informovanosť o projekte, budovanie reputácie a získanie uznania pre jeho realizátorov.
Nadácia ERSTE je aktívna v krajinách regiónu strednej a južnej Európy. Spoločne so svojimi partnermi vytvára množstvo aktivít s celospoločenským významom.

TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM