Martina Jančiarová Kultúra

Cez predĺžený víkend sa nudiť rozhodne nebudeme. Čo sa chystá vo Zvolene a okolí?

Chystáte si program na nadchádzajúce voľné dni? Ponúknite sa z tipov našej redakcie, medzi ktorými nájdete pestrú ponuku akcií.

Ilustračný obrázok k článku Cez predĺžený víkend sa nudiť rozhodne nebudeme. Čo sa chystá vo Zvolene a okolí?
Foto: Nicole Regecová

TAK SI TU ŽIJEME (VÝSTAVA)

Do 2. septembra 2016 od 8:00 do 16:00, Galéria na Tehelnej

Do konca letných prázdnin si môžete prísť pozrieť skvelú výstavu výtvarníka Jána Kovalíka, ktorej diela sú vystavené v Galérií na Tehelnej. Určite sa zastavte vychutnať si kus dobrého umenia, ktoré poteší oko a pohladí dušu.

JANA FILOVÁ & BAND

26. augusta 2016 o 21:00, Nočný bar Hotela Poľana

Ak si radi vypočujete hudbu naživo, potom bude pre vás tým pravým orechovým koncert Jany Filovej & band. Skupina v Nočnom bare Hotela Poľana zahrá pop-rockovú muziku. Nenechajte si ujsť jedinečný spôsob na strávenie piatkového večera.

SIAF 2016

27.8. – 28.8. 2016, Letecká základňa Sliač

Najočakávanejšia a najprestížnejšia letecká udalosť roka. Tohtoročný sviatok letectva sa predstaví aj v duchu Predsedníctva Slovenskej republiky v Rade Európskej únie. Na medzinárodných leteckých dňoch by sa mali zúčastniť letci z 13 krajín Európy a sveta. Tohtoročným lákadlom sú lietadlá ukrajinských vzdušných síl Suchoj Su-27.

Oslavy 80. výročia zvolenského hokeja

27. augusta o 15:00, Zimný štadión

Priaznivci hokeja sa môžu tešiť na jedinečné predstavenie, ktoré sa chystá na zimnom štadióne pod Pustým hradom. V rámci osláv 80. výročia pôsobenia zvolenského hokejového klubu sa proti sebe postavia tímy majstrov Slovenska z rokov 2001 a 2013. Vstup na Zimný štadión je bezplatný.

POCITY- RÓBERT MIKLA A PRIATELIA (KONCERT)

27. augusta 2016 o 20:00, Galéria Jána Kulicha (Zvolenská Slatina)

V sobotu máte možnosť si odbehnúť do susednej Zvolenskej Slatiny na hudobno-poetický koncert pri sviečkach. Hlavný protagonistom bude Robo Mikla známy s prvej série Superstar. Interpret a priatelia vás srdečne pozývajú vypočuť si ich tvorbu.

GOODBYE SUMMER PARTY

27. augusta 2016, Ministry of fun

Ako každú sobotu, aj túto si pre vás najväčší club vo Zvolene pripravil party. Tentoraz sa bude lúčiť s letom, no nezúfajte, určite to bude stáť zato. Do tanca vám budú hrať DJ Mustee a DJ Anndy.

ŠPECIAL SATURDAY DANCE PARTY

27. augusta 2016, U Alexa

Miestny klub U Alexa na sobotu chystá špeciálnu party. Zaznejú najväčšie súčasné hity zmiešané s hitmi 90. rokov. Na parket vás pozývajú DJ Jano Vajda a hosť DJ Lody.

ZVOLENSKÁ DETSKÁ CYKLISTICKÁ A BEŽECKÁ LIGA 3

28. augusta 2016 o 10:00, Parkovisko OD Tesco Zvolen Západ

Po veľkom úspechu predošlých bežeckých a cyklistických podujatí sa vo Zvolene opäť organizuje v nedeľu súťaž aj pre najmenších športovcov. Deti do 10 rokov majú možnosť ukázať, aké mladé talenty sa v nich skrývajú. Neváhajte a príďte aj vy s vašimi šikovnými ratolesťami!

PETE A JEHO DRAK

28. augusta 2016 o 12:00, Europa Cinemas

Pre Grace, správkyňu lesa, boli doteraz príbehy o drakovi, ktoré jej rozprával otec len detskými rozprávkami. Všetko sa však zmení v momente, keď sa stretne s Petom, 10 ročným chlapcom bez rodiny a domova, ktorý tvrdí, že žije v lese so svojím obrovským priateľom Elliotom. A ten sa nápadne podobá na draka z príbehu jej otca.

CYKLOJAZDA SNP

29. august od 8:30, Námestie SNP pri „Valaške“

V pondelok 29. augusta prebehne 2. ročník Cyklojazdy SNP zo Zvolena do Banskej Bystrice. Program je spojený s uctením si pamiatky padlých vo vojnových konfliktoch pri pamätníkoch vo Zvolene, Sliači, Veľkej Lúke, Hronseku a Vlkanovej. Registrácia prebehne od 8:30 do 8:50 pri „Valaške“ na Námestí SNP. Registračný poplatok je 0 eur.

Čítajte tiež:

KOMPLETNÝ PROGRAM Radvanského jarmoku: Tohtoročné lákadlá podujatie za podujatím

Jedinečná príležitosť pre Zvolenčanov: Mesto uvidia z miesta, kam sa bežne nedostanú

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM