Eva Drugdová Rôzne Správy

Chcete zažiť večerné kúpanie v bazéne? Vieme, kde v okolí Zvolena je to možné

Nelákajú vás prepchaté kúpaliská, krik a slnečná páľava? Bazény v okolí si môžete užiť aj v pohode a pod hviezdami. Kde je možné okúpať sa vo večerných hodinách?

Ilustračný obrázok k článku Chcete zažiť večerné kúpanie v bazéne? Vieme, kde v okolí Zvolena je to možné
21
Galéria
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Horúce letné dni lákajú k vode. Vo Zvolene a okolí je hneď niekoľko kúpalísk, kde sa môžeme osviežiť. My sme zisťovali, ktoré z nich ponúkajú možnosť okúpať sa aj tým, ktorí nemajú v obľube celodennú páľavu, alebo musia letné dni tráviť v práci. Pripravili sme pre vás prehľad kúpalísk neďaleko Zvolena, kde sa po náročnom dni môžete osviežiť aj vo večerných hodinách.

Kúpalisko v areáli Orlík

V prípade priaznivého počasia máte možnosť okúpať sa večer aj na Orlíku. Po práci si môžete zašportovať a osviežiť sa v bazénoch. K dispozícii máte tri bazény, pričom môžete len zrelaxovať alebo využiť menšie množstvo ľudí v bazéne a poriadne si zaplávať. Nočné kúpanie na Orlíku je pritom možné počas celého týždňa až do 21.00. Samozrejme, ak počasie praje. No a takéto kúpanie vás vyjde na 3,50 eur.

Holidaypark Kováčová

Nočné kúpanie môžete využiť aj v Kováčovej, ktorá má otváracie hodiny do 21.00. Keďže sú k dispozícii aj vnútorné bazény, či bazény s teplou vodou, dá sa tu okúpať aj pri nie úplne ideálnom počasí. Ochladiť sa môžete teda ešte aj po práci. Trojhodinový vstup vás však bude stáť 9 eur.

Kúpalisko Detva

Kúpalisko Detva tiež nie je od Zvolena tak ďaleko a k dispozícii sú vám tri bazény. Detský bazén, stredný bazén so šmykľavkou a veľký bazén určený pre plavcov aj neplavcov. Pre deti sa v areáli nachádza trampolína a preliezačky a dospelí si podvečer môžu zahrať volejbal. Večerné kúpanie je tu však možné len v piatok a v sobotu od 19.00 do 21.00, no je cenovo veľmi prijateľné. Zaplatíte zaň totiž len 1 euro.

Vodný raj Vyhne

Hoci Vodný raj Vyhne nemá špeciálne nočné kúpanie, môžete ho navštíviť každý deň až do 20.30. Romantika uprostred Štiavnických vrchov je určite zaručená. K dispozícii máte niekoľko bazénov, v ktorých si môžete zašantiť, zaplávať alebo len tak oddýchnuť, pričom sa môžete kochať okolitou prírodou. Ak sa vyberiete na 1,5 hodiny zaplatíte vstupné 5 eur a za tri hodiny je to 8 eur.

Aquatermal Strehová

Na Dolnej Strehovej sa môžete okúpať tiež do neskorého večera. Vonkajšie kúpalisko má otvorené každý deň do 20.30, pričom zaplatíte za tri hodiny 6 eur. K dispozícii je však aj Aquatermal, ktorý zahŕňa aj vnútorné bazény a tam si môžete zaplávať až do 22.00. Trojhodinový vstup vás potom vyjde na 8 eur.

Kúpalisko Sliač

Hoci kúpalisko Sliač nemá nočné kúpanie, môžete jeho služby využiť až do 20.30. Vstup po 16tej hodine vás pritom bude stáť 3 eurá. Pokojne teda môžete zájsť a osviežiť sa aj vo večerných hodinách. Vyšantiť sa tu môžu aj vaše deti.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z kúpaliska Neresnica, ktoré otvorili iba nedávno!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Zvolenské kúpalisko Neresnica počas sezóny
21
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM