Eva Drugdová Kultúra

Chystáte sa víkendovať vo Zvolene? Pozrite si 10 akcií, kde sa môžete zabaviť

Zatočte s nudou! Voľné dni môžete vo Zvolene stráviť na rôznych miestach. Inšpirujte sa ponukou, ktorú sme pre vás vybrali v redakcii!

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa víkendovať vo Zvolene? Pozrite si 10 akcií, kde sa môžete zabaviť
10
Galéria
Foto: Nicole Regecová

Autá 3

23. júna 2017 o 16.00, Kino Star

Vezmite svoje ratolesti do kina na obľúbenú rozprávku, v ktorej sa legendárny McQueen snaží opäť dostať na pretekársky okruh. Má totiž novú konkurenciu superrýchlych áut.

Premietanie filmu: Musíme si pohovoriť o Kevinovi

23. júna o 17.30, Stará radnica

Filmový skoro klub vám opäť ponúkne premietanie filmu Musíme si pohovoriť o Kevinovi, ktorý sa žánrovo pohybuje medzi rodinnou drámou a thrillerom. Režisérka Lynne Ramsay sa špecializuje na závažné psychologické drámy a je pokladaná za jeden z najväčších britských talentov súčasnosti.

Benefičný futbalový turnaj

24. júna 2017 o 8.00, Štadión MFK Lokomotíva Zvolen

MFK Lokomotíva odohrá benefičný futbalový turnaj, ktorého výťažok je určený pre Neonatologickú kliniku v Banskej Bystrici. Príďte podporiť dobrú vec a zažijete aj množstvo sprievodných akcií. Deti sa istotne potešia skákaciemu hradu či maľovaniu na tvár. Nebudú chýbať ani ukážky kynológov a policajných psov. No a na záver vás čaká zábava a posedenie pri živej hudbe.

Hýb sa Slovensko

24. júna 2017 o 9.00, Námestie SNP

Známe športové podujatie zavíta aj do Zvolena. Celodenná akcia je venovaná rodinám s deťmi. Prihláste sa a môžete si na zvolenskom námestí nielen zašportovať, ale sa aj pobaviť.

Letná Zvolenská zóna bez peňazí

25. júna 2017 o 14.00, Občianske centrum OKO – Zvolen Západ

Stretnutie organizované Združením Slatinka bude priestorom, kam môžete doniesť veci, ktoré poslúžia iným a vziať si, čo niekto priniesol. Očakávané je napríklad oblečenie, knihy, hračky, malé spotrebiče, zariadenie do kuchyne a pod. Všetko, čo nenájde svojho nového majiteľa, bude darované do komunitného centra na Balkáne.

Crazy Colors Zvolen

24. júna 2017 o 16.00, Námestie SNP

V sobotu môžete na zvolenskom námestí zažiť bláznivú bežeckú párty. Vôbec nemusíte byť športovec, stačí, že sa viete zabaviť. Súťaž je určená pre všetky vekové kategórie a druhý ročník prináša aj množstvo noviniek.

Pobrežná hliadka

24. júna 2017 o 18.40, Kino Star

Nezabudnuteľný seriál plný červených plaviek a vyšportovaných tiel sa vracia v zmenenej podobe. Nová Pobrežná hliadka je priama, akčná komédia, v ktorej nie sú svätí ani utopenci.

Predprázdninové tvorenie

25. júna 2017 o 15.00, Slovenská národná galéria

Na Zvolenskom zámku bude v nedeľu prebiehať program pre rodiny s nádychom prázdnin. V galérii budete môcť nájsť okrem iného aj obrazy, ktoré vyvolávajú pocit dovolenky a v Ľudovom ateliéri sa budú spoločne tvoriť rôzne vecičky.

Zvolenské nedeľné korzo

25. júna 2017 o 17.00, Námestie SNP

V nedeľu je na programe posledné júnové korzo, tak si ho rozhodne nenechajte ujsť. Čaká na vás galakoncert PinkHarmony, ale aj iné hudobné kapely. Predstavia sa vám tiež úspešné ženy vo svete hand made a deti sa môžu tešiť na rozprávku Drevená krava či na tvorivé dielne.

Brandon Thomas: Charleyho teta

25. júna 2017 o 21.00, Nádvorie zámku

Veselohra Charleyho teta je evergreenom medzi komédiami. K jej hlavným znakom patrí inteligentný anglický humor, množstvo komických situácií, skvelé pesničky a vynikajúce herecké výkony.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Leto v uliciach Zvolena
10
Galéria
Foto: Oliver Kuklovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM