Nicole Regecová Rôzne

Čo priniesol uplynulý týždeň vo Zvolene? TOP 5 najklikanejších článkov

Nezaregistrovali ste horúce témy posledných siedmich dní? Nezúfajte. Stačí jeden klik a máte po ruke 5 článkov, ktoré našich čitateľov vo Zvolene zaujali najviac. Ktoré to sú?

Ilustračný obrázok k článku Čo priniesol uplynulý týždeň vo Zvolene? TOP 5 najklikanejších článkov
Foto: Nicole Regecová

Najlepší freestyler

Radoslav Bartoš, prezývaný Kelso, preslávil Zvolen v hip-hopovom svete. V prestížnej súťaži totiž získal titul najlepšieho freestyle rapera na Slovensku. Čo hovorí sám Kelso na svoje čerstvé víťazstvo a kto ho prišiel podporiť?

Historické autobusy

Pokiaľ máte radi historické dopravné prostriedky, potešíme vás. V meste zažijeme netradičný zraz veteránov. Obdivovať totiž budete môcť špeciálne historické autobusy. Kedy zavítajú tieto skvosty do Zvolena?

Mladá basketbalistka

Marcela Dolniaková má len 18 rokov, no už teraz má našliapnutú veľkú športovú kariéru. Ak všetko pôjde podľa plánu, Zvolenčanka sa budúcu sezónu ocitne v najvyššej slovenskej basketbalovej lige. Ako často sa púšťa do súbojov a prečo hrala za susednú Bystricu.

Hanba Zvolena

Prvý pohľad návštevníka Zvolena, ktorý vychádza z autobusu, nie je veľmi prívetivý. Opadaná omietka, popísané steny a všade samé grafity. Zisťovali sme, či samospráva v dohľadnej dobe chystá úpravy zanedbaných priestorov.

Osobný tréner

Rudolf Gallas (26) sa odmalička venoval športom. Nakoniec mu zostalo posilňovanie a kulturistika. Dostal sa dokonca aj na majstrovstvá sveta. Dnes je aktívnym trénerom a vedie ľudí k zdravému životnému štýlu. Rudo prezradil, aké situácie pri cvičení zažíva so Zvolenčanmi.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM