Eva Drugdová Kultúra

Čo sa bude diať vo Zvolene počas týždňa? Pozrite si šikovný PREHĽAD akcií

Kam za zábavou či oddychom? Máme pre vás desať tipov z našej redakcie. Stačí jeden klik.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa bude diať vo Zvolene počas týždňa? Pozrite si šikovný PREHĽAD akcií
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Enviro aktivity pre deti a rodičov

16. augusta 2017 o 9.00, Fun zóna

Na deti a rodičov čakajú v stredu dopoludnia vo Fun zóne rôzne enviroaktivity, ktoré pre vás pripravilo Združenie Slatinka. Nielenže sa zabavíte, ale sa aj naučíte niečo nové.

Memoriál Pavla Zábojníka

17. – 19. augusta 2017, Zimný štadión Zvolen

Na zimnom štadióne vo Zvolene sa bude konať počas troch dní už 19. ročník memoriálu Pavla Zábojníka. Na počesť niekdajšieho trénera sa zídu všetci milovníci hokeja.

Country záhrada 2017

18. augusta 2017 o 15.00, Mestský park Lanice

Môžete sa tešiť na pestrý program v štýle country hudby, tanca a westernovej šou. Ako hlavný hosť sa tento rok predstaví skutočná legenda Ivan Mládek a jeho Banjo Band. Novinkou zvolenského country festivalu je stanovanie v parku na vyhradenom stráženom mieste. Priamo v Laniciach môžete zažiť tramp v prírode. Nebude chýbať pivo, kovbojský guláš, ohnisko na opekanie, jazda na koňoch či ryžovanie zlata.

Husľovo- klavírny koncert

18. augusta 2017 o 19.00, Fun zóna Nuda vo Fun zóne nehrozí ani počas zvyšku leta a tento týždeň milovníkov hudby istotne poteší husľovo-klavírny koncert.

Burza jesenného oblečenia

18. – 19. augusta, Občianske centrum OKO, Zvolen Západ

V auguste je pre vás pripravená burza detského jesenného oblečenia a školských potrieb. Môžete nielen dobre nakúpiť, ale aj predať veci, ktoré už nepotrebujete.

Westernové preteky na Lunterovom ranči

19. augusta 2017 o 8.00, Lunterov ranč, Kráľová

Na Lunterovom rančí sa vám v sobotu predvedú rýchle kone a odvážni jazdci. Uskutočnia sa tam totiž drezúrové a rýchlostné westernové súťaže, ktoré potešia všetkých milovníkov koní. Samozrejme nebude chýbať ani občerstvenie.

MFK Zvolen : FK Pohronie

19. augusta 2017 o 17.00, ihrisko MFK Zvolen

Nadšenci futbalu si v sobotu budú môcť pozrieť zápas 2. ligy mužov. Stretne sa v ňom domáci MFK Zvolen s FK Pohronie.

Ľudia z rodu Rómov – Zábava

19. augusta 2017 o 20.30, Hotel Palace Sliač

Od 16. augusta bude v Banskej Bystrici, vo Zvolene a na Sliači prebiehať už XVI. ročník multižánrového festivalu Ľudia z rodu Rómov. Na účastníkov čakajú rôzne diskusie, divadelné predstavenie či hudobný program a vyvrcholením bude galavečer. Sliač sa môže tešiť na super atmosféru a skvelú rómsku zábavu, ktorá nasleduje v sobotu večer po festivale. Zabávať vás budú Gipsy Boys Ula, Quattro band plus hostia z festivalu.

Hravé učenie

20. augusta 2017 o 17.00, Fun zóna

Aj v auguste je vo Fun zóne naplánovaný bohatý program. Každá nedeľa je venovaná deťom a čakajú na ne rôzne divadelné predstavenia a iné aktivity. Už tento týždeň vaše ratolesti istotne zaujme hravé učenie, o ktoré sa postará Heuréka. Vaše deťúrence sa môžu zúčastniť otvorenej hodiny Yamaha class a nebude chýbať ani Baby gym.

Koncert Quasars Ensemble – Slovenská hudba v kontextoch

20. augusta 2017 o 18.00, Kráľovská sieň Zvolenského zámku

Quasars Ensemble od svojho vzniku v roku 2008 patrí k jedinečným profesionálnym hudobným telesám svojho druhu na Slovensku. Popri súčasnej klasickej hudbe sa v rovnakej miere venuje aj hudbe starších epoch.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Letné dni na zvolenskom námestí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM