Jakub Forgács Hokej

Ďalší hokejový návrat do Zvolena. Vykorčuľuje český obranca Krejčí s HKM?

So zvolenskými hokejistami sa pripravuje bývalý hráč HKM. Čo povedal o svojom možnom pôsobení pod Pustým hradom Krejčí?

Ilustračný obrázok k článku Ďalší hokejový návrat do Zvolena. Vykorčuľuje český obranca Krejčí s HKM?
Zdroj: TASR

Defenzívu tipsportligového tímu HKM Zvolen by mohol vystužiť český hokejista Daniel Krejčí, ktorý v stredu pricestoval pod Pustý hrad a zapojil sa do prípravy mužstva. Pokiaľ zainteresované strany dospejú k dohode, 24-ročný obranca nadviaže na svoje vlaňajšie pôsobenie v klube a obnovenú premiéru v drese „rytierov“ absolvuje na budúci týždeň v domácom zápase s Liptovským Mikulášom. Informovala o tom oficiálna internetová stránka HKM.

Odchovanec pražskej Slavie sa vracia do klubu, v ktorom odohral svoju doteraz najlepšiu sezónu. Krejčí nastúpil vo farbách Zvolena v ročníku 2015/2016 v 63 stretnutiach, v ktorých nazbieral 33 bodov za 13 gólov a 20 asistencií. Stal sa tak najproduktívnejším obrancom svojho mužstva a tretím najproduktívnejším v celej Tipsport Lige. To zákonite zvýšilo záujem o jeho služby, a tak v lete zamieril do Mladej Boleslavi.

V stredočeskom klube si však nedokázal vybojovať stabilné miesto v zostave, jediný štart si pripísal v Lige majstrov, následne sa presunul do prvoligových Benátok nad Jizerou, kde odohral 16 zápasov. Teraz sa schyľuje k pokračovaniu jeho spolupráce s HKM . „Zatiaľ nič nie je podpísané,“ poznamenal pre klubový web Krejčí s tým, že strany spejú k dohode.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery zápasu Zvolena s Nitrou!

V OBRAZOCH: Zvolenčania doma čelili Nitranom. Dostali riadnu nakladačku
12
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM