Stanislav Černák Krimi

Ďalšia akcia automobilového fantóma vo Zvolene? Na majiteľku peugeotu čakalo trpké prekvapenie!

Ľudia sú nepoučiteľní. Aj napriek varovaniam polície si nechávajú v zaparkovaných autách cenné veci. Tentoraz do oka zlodeja padol odparkovaný peugeot.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia akcia automobilového fantóma vo Zvolene? Na majiteľku peugeotu čakalo trpké prekvapenie!
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako nám prezradila krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, ešte minulý týždeň zaznamenali policajti ďalšiu krádež na parkovisku pod Pustým hradom. „Doposiaľ neznámy zlodej kradol 23. júla v blízkosti turistického chodníka na Pustý hrad,“ povedala.

Zlodejovi padlo do oka vozidlo Peugeot 205, ktoré bolo riadne uzamknuté, to však dlhoprstému vôbec neprekážalo, pretože sa bez problémov do neho vlámal. „Z auta ukradol koženú kabelku, mobilný telefón, slnečné okuliare a koženú peňaženku s hotovosťou 70 eur. Majiteľke auta zmizla aj bankomatová karta, preukaz poistenca a ďalšie osobné doklady,“povedala Kováčiková.

Len nedávno sme vás pritom informovali o náraste vlámaní v tejto lokalite a aj napriek tomu sú ľudia stále neopatrní. „Napriek upozorneniam, aby si majitelia nenechávali svoje osobné veci v autách, vždy sa nájde dosť neopatrných ľudí. Uvedenú lokalitu budeme častejšie monitorovať,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM