Marcel Mojžiš Rôzne

Nezabudnite na uzávierku cesty: Dopravné komplikácie už od SOBOTY!

Zvolenčania, pripravte sa na ďalšie dopravné komplikácie. Už v sobotu ráno uzavrú cestu I/50. Stane sa tak kvôli oprave železničného mosta v rámci stavby Zvolen - Neresnica.

Ilustračný obrázok k článku Nezabudnite na uzávierku cesty: Dopravné komplikácie už od SOBOTY!
Foto: Zuzana Jakubičková

Uzávierka bude platiť od 06.00 hodiny soboty 9. marca do nedele šiestej hodiny večer. V týchto dňoch bude realizovaná úplná uzávierka cesty I/50 v rámci stavby Zvolen – Neresnica. Obchádzková trasa bude cez obec Lieskovec.

To však nie je všetko. „Z dôvodu zvárania mostnej konštrukcie, bude v dňoch 11. 3., 12. 3. a 13. 3. 2013 na ceste I/50 čiastočná uzávierka. Doprava bude presmerovaná len do jedného jazdného pruhu pre obidva smery od Žiaru nad Hronom, resp. od Lučenca,“ prezradila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Vodičom najmä nákladnej dopravy preto policajti odporúčajú použiť inú trasu na tranzit – mimo mesta Zvolen, aby sa nevytvárali kolóny hlavne nákladiakov. Tak šoféri pomôžu nevytváraniu zložitej dopravnej situácie pri prejazde uvedeným úsekom v križovatke Neresnica (v mieste napájania cesty I/66), ktorá je významným dopravným uzlom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM