Jakub Forgács Hokej

Do Zvolena mieri nový útočník. Prvýkrát v histórii klubu posilní HKM americký rodák

Po odchode niekoľkých opäť HKM Zvolen majú fanúšikovia opäť dôvod na radosť. Pod Pustým hradom bude hrať útočník útočník Tim Coffman!

Ilustračný obrázok k článku Do Zvolena mieri nový útočník. Prvýkrát v histórii klubu posilní HKM americký rodák
4
Galéria
Foto: Rastislav Búgel

Vedenie slovenského hokejového klubu HKM Zvolen prvýkrát v klubovej histórii angažovalo amerického rodáka. Do tímu trénera Petra Mikulu prichádza útočník Tim Coffman, s ktorým už vedenie podpísalo zmluvu. Klub o tom informoval prostredníctvom facebooku.

Coffman sa fanúšikom predstavil vo zverejnenom videu. „Som hrdý, že ako prvý rodený Američan budem obliekať zvolenský dres. Veľa som počul o atmosfére a už sa neviem dočkať novej sezóny. Verím, že sa nám podarí vyhrať titul,“ uviedol.

Tim Coffman pôsobil v uplynulých štyroch sezónach v tíme Alaska Aces v zámorskej súťaži ECHL. Bodovo najvydarenejším bol pre neho ročník 2016/2017, v ktorom odohral 72 zápasov, v ktorých získal 63 kanadských bodov za 26 gólov a 37 asistencií. Angažmán vo Zvolene je v kariére 29-ročného útočníka druhým v Európe. V sezóne 2012/2013 odohral 32 zápasov v najvyššej holandskej súťaži a získal v nich 60 bodov.

Foto: ilustračné

HKM Zvolen v OBRAZOCH
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM