Marcel Mojžiš Krimi

Dráma na diaľnici: Z kamióna šľahali plamene!

Na diaľnici prebiehala dráma! Rovno na ceste R1 smerom zo Zvolena do Banskej Bystrice začal za jazdy horieť kamión. Plamene sa postupne začali šíriť po celom vozidle. Na miesto okamžite vyštartovali hneď tri hasičské autá.

Ten, kto jazdil v pondelok večer po diaľnici medzi Zvolenom a Banskou Bystricou, išiel si oči vyočiť. Rovno za jazdy pohltili prechádzajúci kamión plamene, ktoré postupne naberali na intenzite.

Po príchode hasičov na miesto činu, nákladiak s poľskou ešpézetkou už pohlcoval oheň. „Horel náves kamiónu, ktorý prevážal umelé hnojivá,“ uviedol hovorca bystrických hasičov Erik Piater. Do terénu muselo vyraziť až desať chlapov na troch zásahových autách.

[color=#3399ff]Aj napriek ich úsiliu, plamene stihli napáchať veľké škody, ktoré sa odhadujú na 3000 eur. Oheň vznikol následkom technickej poruchy v priestore náprav a postupne sa rozšíril na kolesá, plachtu aj prevážaný materiál. Pri požiari sa našťastie nikto nezranil.[/color]

Kamión je ešte aj dnes odstavený na krajnici R1 na Zvolenskej ceste a momentálne sa čaká, kým si ho odtiahne jeho majiteľ.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM