Stanislav Černák Krimi

Drzý zlodej vyplienil celý hrob: Hneď po pohrebe zmizli všetky kvety aj vence!

V Krupine zmizli pred dvoma týždňami z jedného hrobu hneď po pohrebe všetky kytice a vence. Krupinský magistrát a správa krupinských cintorínov po tomto čine upozorňujú na množiace sa krádeže.

Ilustračný obrázok k článku Drzý zlodej vyplienil celý hrob: Hneď po pohrebe zmizli všetky kvety aj vence!
Zdroj: TASR

Oznam priamo na mieste posledného odpočinku, na verejne prístupných miestach, ako aj na webovej stránke mesta, vyzýva nájomcov hrobových miest a návštevníkov cintorínov, aby svojou obozretnosťou pomohli zabrániť prípadným ďalším krádežiam.

„Tento oznam sme sa rozhodli zverejniť po tom, ako pred dvoma týždňami zmizli z jedného hrobu hneď po pohrebe všetky kvetiny a vence,“ povedal Michal Šalaga zo spoločnosti Bela, ktorá spravuje krupinské cintoríny.

Kto mal záujem o desiatky kvetov a vencov a ako s nimi naložil je pre správcu záhadou. „Kvety a kytice z hrobov mizli vo zvýšenej miere aj pred tým, no bola to vždy len jedna, či dve kytice. Doslova vyplienené hrobové miesto nás ale nemilo prekvapilo,“ dodal Šalaga.

Správca cintorína preto vyzýva občanov, aby v prípade, že budú svedkami podozrivého konania, napríklad ak niekto vo zvýšenom počte vynáša z cintorínov kvetinovú výzdobu, aby neváhali kontaktovať priamo ich, alebo mestskú políciu.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM