Jakub Forgács Rôzne

EXKLUZÍVNE FOTO: Pozrite si, ako vynovili kúpalisko v Kováčovej

Termín otvorenia je už známy! Holidaypark v Kováčovej sa po prvý raz otvorí už v pondelok 12. augusta. Na všetkých návštevníkov čaká zrekonštruovaný areál s vynovenými bazénmi a atrakciami, ktoré potešia malých i veľkých plavcov. Pozrite si exkluzívne fotky.

Ilustračný obrázok k článku EXKLUZÍVNE FOTO: Pozrite si, ako vynovili kúpalisko v Kováčovej
Zdroj: Dnes24.sk

Konečne sme sa dočkali! Obľúbené kúpalisko v Kováčovej pri Zvolene po rok trvajúcej rekonštrukcii už o pár dní opäť otvorí svoje brány. Uprostred leta sa tak všetkým nadšencom chytania bronzu a plávania nielen zo Zvolena, ale z celého regiónu rozšíri paleta možností, kam vyraziť počas horúčav za relaxom k vode.

Ako sme vás už informovali pred pár dňami v areáli nájdete dva vynovené vonakajšie bazény a zmenil sa aj najväčší 50-metrový, ktorý je zastrešený. Hoci sa zmenšil, pribudli vírivka, detský bazén a tobogan. Teplota vody v bazénoch sa bude pohybovať v rozmedzí príjemných 33 – 36 stupňov. Maximálna kapacita návštevníkov bude v zime 220 ľudí a počas letných mesiacov 2 500.

Počas otvorenia pre ľudí síce nebudú pripravené žiadne špeciálne akcie, tím z Kováčovej však sľubuje, že pre ľudí bude samotnou zaujímavosťou si na vlastné oči prezrieť celý vynovený areál. „Žiadne konkrétne akcie na začiatok zatiaľ nemáme pripravené. Veríme, že pre návštevníkov bude lákadlom vidieť nový celoročný Holidaypark Kováčová a veríme, že s jeho novou podobou budú spokojní,“ uviedla Zuzana Jóbová z marketingového oddelenia Holidayparku Kováčová. Vy si už teraz môžete pozrieť, ako to tam vyzerá, na exkluzívnych fotkách v našej galérii.

Kováčová pred otvorením
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM