Stanislav Černák Hokej

Fanúšikovia HKM sa nepotešia: V novej sezóne bez Andreja Podkonického (35)

Hokejisti HKM Zvolen budú v novej sezóne obhajovať titul bez Andreja Podkonického (35), ktorý nakoniec nepodpísal novú zmluvu s materským klubom. Informoval o tom oficiálny web HKM.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia HKM sa nepotešia: V novej sezóne bez Andreja Podkonického (35)
Zdroj: TASR

Fanúšikovia a spoluhráči si budú musieť zvyknúť, že v novej sezóne nebude v drese HKM korčuľovať skúsený krídelník Andrej Podkonický. Zvolenský odchovanec bude opäť po roku pôsobiť v zahraničí.

„Naše rozhovory dávali nádej na zotrvanie Andreja v klube aj v nastávajúcej sezóne, no k podpisu zmluvy napokon nedošlo,“ komentoval odchod Podkonického generálny manažér Zvolena Milan Čanky pre oficiálny web HKM Zvolen.

Skúsený hokejista zvažoval svoje pôsobisko v budúcej sezóne do posledných chvíľ: „S generálnym manažérom HKM sme na podmienkach boli dohodnutí už dávnejšie,“ prezradil Andrej Podkonický pre hkmzvolen.sk a pokračoval, „peňazí som nechcel ani viac ani menej, ako v minulej sezónem, no dostal som zahraničnú ponuku, ktorá bola pre mňa veľmi dobrá. Vo Zvolene som však doma, tak ma tu aj berú, a preto uplynulá sezóna v drese HKM nemusí byť jediná. Všetko však ukáže budúcnosť.“

„Andrej odviedol v uplynulom období pre Zvolen kvalitnú prácu. Želám mu, aby sa mu darilo aj v novom pôsobisku,“ dodal Milan Čanky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM