Nicole Regecová Kultúra

FOTO a VIDEO: Nedeľné korzo zažilo tohtoročnú premiéru: Zvolen rozospievala Natália Hatalová

Obľúbená akcia je späť! Prvé nedeľné korzo počas víkendu oživilo námestie kultúrou. Tanečníci či speváci pobavili rozsiahle publikum, zložené z celého spektra vekových skupín. Ako to vyzeralo v srdci Zvolena?

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Nedeľné korzo zažilo tohtoročnú premiéru: Zvolen rozospievala Natália Hatalová
Foto: Nicole Regecová

Tohtoročné zvolenské korzo otvorila speváčka Natália Hatalová, známa najmä zo súťaže Slovensko hľadá Superstar. Následne po nej vystúpil zvolenský raper Marks. Ten odspieval pesničky nie len z jeho debutového albumu Ponsé, ale aj z pripravovaného albumu s názvom Kontrast. Za ním celé námestie roztancovali mladí umelci z tanečnej školy Štefana Chleba. Dokonca sa priamo na hlavnom pódiu udial workshop pre malé detičky, ktorý viedol sám Chlebo. Rodičia tak mohli sledovať a nakrúcať svoje ratolesti.

Mimo pódia prebiehal sprievodný program v obývačke Fun zóny. Divadlo pri kolkárni zahralo rozprávku Smiechtisko a fungovala aj detská zóna, o ktorú sa starali Tri Oriešky. Počas korza tiež prebehla súťaž Štúrovník o najlepší koláč. Tá sa však nestihla vyhodnotiť, kvôli búrke. A na margo dažďu sa nekonalo ani posledné hlavné hudobné vystúpenie celoslovensky známeho Dana Heribana.

„Chcel by som sa najmä poďakovať všetkým návštevníkom prvého zvolenského korza, že sa rozhodli prísť, aj keď počasie už od rána neveštilo nič dobré. Našťastie sa korzo uskutočnilo a som rád, že hneď na prvé prišlo množstvo ľudí. Všetky terasy boli zaplnené, nehovoriac o detskej zóne,“ konštatuje moderátor Radoslav Kuric.

Pozrite si fotografie z Nedeľného korza aj ochutnávku speváckych vystúpené Natálie Hatalovej a rapera Marksa vo videogalérii!

Čítajte tiež:

Zábava, relax aj športové vyžitie. Čo všetko prinesie nový týždeň vo Zvolene?

Vieme ako prví: Aké novinky čakajú zvolenskú Fun zónu počas leta?

Spevácke vystúpenia Prvého nedeľného korza
3
Galéria
Prvé nedeľné korzo v obrazoch
29
Galéria
Foto: Nicole Regecová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM