Jakub Forgács Krimi

FOTO: Krádež v rodinnom dome vo Zvolene. Podozrivého zachytila bezpečnostná kamera

V našom meste úradoval zlodej. Podľa slov polície spôsobil poškodenej rodine škodu za tisíce eur. Nespoznáte podozrivého muža na záberoch?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Krádež v rodinnom dome vo Zvolene. Podozrivého zachytila bezpečnostná kamera
4
Galéria

Vyšetrovateľ vo Zvolene začal trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže a prečinu porušovanie domovej slobody. „Doposiaľ nezistený páchateľ v pondelok (12.12.) v čase od 7:30 do 13:30, sa na Sokolskej ulici vo Zvolene, vlámal do rodinného domu,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„V dome násilím otvoril kovovú skrinku na úschovu cenných vecí a ukradol z peniaze v rôznych menách a zlaté šperky. Poškodenej rodine spôsobil krádežou a poškodením škodu odhadnutú na viac ako 8200 eur,“ pokračovala hovorkyňa.

„V súvislosti so spáchaním uvedeného skutku žiadame občanov o pomoc pri stotožnení podozrivej osoby zachytenej na fotografiách z bezpečnostnej kamery,“ dodala Faltániová so slovami, že akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti páchateľa, môžu občania oznámiť na t. č. 158. Ide o zločin za ktorý hrozí trest odňatia slobody natri až desať rokov.

V OBRAZOCH: Podozrivý z krádeže v rodinnom dome vo Zvolene
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM