Nicole Regecová Rôzne

FOTO: Neobvyklý prejav lokálpatriotizmu. Mladík si dal vytetovať erb Zvolena

Fero Molnár (20) je športovec telom i dušou. Okrem toho má slabosť pre tetovania. Jeho telo zdobí hneď niekoľko. Posledné prekvapí nejedného Zvolenčana. Prečo si dal na seba zvečniť erb nášho mesta?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Neobvyklý prejav lokálpatriotizmu. Mladík si dal vytetovať erb Zvolena
Zdroj: Fero Molnár

Fero študuje vo Zvolene na SOŠ hotelových služieb a obchodu. Síce býva v susednej dedine Dobrá Niva, na mesto pod Pustým hradom nedá dopustiť. Pred pol rokom sa rozhodol vytetovať si erb Zvolena. Svoje rozhodnutie neľutuje a je úplne stotožnený s myšlienkou, že do konca života ho bude všade nosiť so sebou. „Nedávam si tetovania len tak. Vždy to má nejaký hlbší význam a niečo to pre mňa znamená,“ vysvetľuje.

Lokálpatriot

Zvolenský erb má zvečnený na ľavých rebrách. „Síce bývam v Dobrej Nive, ale vo Zvolene som každý deň. Zažil som tu veľa vecí a mám to tu rád,“ objasňuje svoje dôvody. Motív tetovania je však aj iný: „Šport je môj život. Aktívne som odmalička hrával hokej za Zvolen. Teraz ho hlavne podporujem ako fanúšik.“

Fero má na svojom tele ešte ďalšie tri tetovania. Na ľavej časti hrudníka nosí svoj obľúbený anglický futbalový klub FC Liverpool. Ten je pre mladíka ozajstnou srdcovou záležitosťou. Fandí v dobrom aj zlom. Dokazuje to aj kresba anjela na pravom boku, pri ktorom je nápis Justice for the 96. Tetovanie znázorňuje súcit s 96-timi fanúšikmi Liverpoolu, ktorí zomreli pri nešťastí na štadióne.

Ďalšie plány

Športové motívy dopĺňa mladíkove pravé lýtko. Na ňom má zvečnenú futbalovú loptu, ktorej význam hovorí o novodobom futbale. „V modernom futbale sa robia rôzne machinácie, s ktorými určite nesúhlasím. Už to nie je, čo bývalo,“ hovorí.

Pri otázke, či jeho blízkym nevadí, že si dal vytetovať práve tieto motívy, sa len smeje: „Aj môj otec má vytetovaný Liverpool, takže určite nie. Všetci sú s tým zmierení.“ Fero s tetovaním svojho tela neprestal a v dohľadnej dobe sa už chystá na ďalšie.

Všetky mladíkové tetovania nájdete v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

FOTO: Zvolenčanka študujúca v Anglicku: Ľudia si myslia, že jazdíme na somároch!

FOTO: Zvolenský tréner Rudo v ROZHOVORE: Niekedy sa v posilke chytám za hlavu

Fero (20) si dal na rebrá vytetovať erb Zvolena!
10
Galéria
Zdroj: Fero Molnár
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM