Jakub Forgács Krimi

FOTO: Neznámy vodič poškodil medzi Bystricou a Zvolenom oproti idúce auto. Z miesta odišiel

Polícia pátra po neznámom vodičovi. Pozrite, čo sa podľa mužov zákona stalo na ceste!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Neznámy vodič poškodil medzi Bystricou a Zvolenom oproti idúce auto. Z miesta odišiel
7
Galéria

„Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v utorok (27.3.) o 8.26 na ceste I/69 v okrese Banská Bystrica,“ uviedla banskobstrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Neznámy vodič, na neznámom osobnom motorovom vozidle bielej farby, pravdepodobne Citroen C4, viedol vozidlo v smere od Banskej Bystrice na Sliač. Vodič jazdil stredom vozovky, pričom ľavou časťou, pravdepodobne spätným zrkadlom, poškodil oproti idúce motorové vozidlo Peugeot 208. Neznámy vodič z miesta nehody odišiel a nehodu neoznámil, na vozidle Peugeot 208 vznikla škoda odhadnutá na 300 eur,“ pokračovala hovorkyňa.

„Vodiča neznámeho vozidla žiadame, aby sa prihlásil na polícii a pomohol pri objasňovaní nehody,“ dodala Faltániová so slovami, že polícia prosí aj ďalších svedkov tejto dopravnej nehody, aby poskytli akékoľvek informácie, ktoré pomôžu vypátrať neznáme vozidlo a jeho vodiča a nehodu objasniť. Svedkovia sa môžu ozvať telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Polícia hľadá neznámeho vodiča, pri Bystrici poškodil iné auto
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM