Nicole Regecová Rôzne

FOTO: Psíky, ktorým môžete rozžiariť oči. Nemé tvory zo Zvolena hľadajú domov

Chceli by ste poslušného a verného spoločníka? Psíky z Karanténnej stanice Zvolen hľadajú nový domov. Niektorí z týchto chlpáčov môže skončiť práve u vás.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Psíky, ktorým môžete rozžiariť oči. Nemé tvory zo Zvolena hľadajú domov
Zdroj: Karanténna stanica Zvolen

Ako sa hovorí, pes je najlepším priateľom človeka. Ak vy ešte toho svojho nemáte a premýšľali ste už nad štvornohou spoločnosťou, táto možnosť je práve pre vás. Psíky z Karanténnej stanice Zvolen hľadajú svoj nový domov. Vybrali sme troch, ktorých vám v článku predstavíme. Aj vy si môžete adoptovať ktoréhokoľvek z nich.

Všetky fotky štvornohých miláčikov nájdete v našom fotoalbume.

Arabela

Arabela bola do stanice prehodená cez plot už dávnejšie. Dostalo ju do takého šoku, že sa z toho dostávala pár mesiacov. Je oriešok, má okolo 3tzroch rokov a meria 37 centimetrov, vraj aj na opätkoch.

Arabela je veľmi plachá slečna, no nenáročná na údržbu. Veľmi ťažkopádne si zvyká na nové veci. Vybuduje si to svoje komfortné územie, kde sa cíti bezpečne. Na iných psov nereaguje príliš zle, ale ich spoločnosť nevyhľadáva. Musela byť utláčaná od všetkého živého. Je zvyknutá na vonkajšie prostredie, hoci vykonáva potrebu pravidelne na jedno miesto.

Fero

Fero má približne šesť rokov. Meria 50 centimetrov a je to labradomix v čiernom prevedení.

Je to akýsi neotesaný kameň. Aj napriek pokročilejšiemu veku, má rád pohyb. Najradšej v štýle – chyť ma, ak to dokážeš. Pokiaľ by mal ísť do bytu, tak jednoznačne s aktívnym vyžitím, lebo pôjde nábytok na súčiastky. Ak do domu, tak by mu prospel väčší dvor. Bude nutné aj dôsledne zatvárať bráničku. Psiu spoločnosť nemusí.

Rita

Rita a Bak (už adoptovaný) prišli na stanicu ako výsledok rozpadu manželstva. Rita je kastrovaná fenka a má približne päť rokov. Meriad 62 centimetrov. Rasu by sme mohli popísať ako vzdialená sesternica v jednom kolene s nemeckým ovčiakom a druhom kolene s rotvajlerom.

Rita je dosť ustráchaná. Má panický strach prechádzať cez dvere. Hlavne smerom dnu. Placho reaguje aj na iných hafanov. Dostať ju cez dvoje dvere do kancelárie na karanténnej stanici sa ešte nepodarilo, no postupne sa tomu učí. Chce to len kúsok času a lásku.

Zapáčil sa vám niektorý z týchto chlpáčov? Viac informácií o adopcii psíka z Karanténnej stanice Zvolen nájdete TU – www.kszv.sk

Čítajte tiež:

Čo ponúka nasledujúci týždeň? Vyberte si z týchto 10 podujatí

Štyria zdravotne postihnutí našli prácu. Pomáhať budú polícii

FOTO: Títo nádherní chlpáči hľadajú domov!
17
Galéria
Zdroj: Karanténna stanica Zvolen
Zdroj: Karanténna stanica Zvolen
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM