Jakub Forgács Krimi

FOTO: Tragická zrážka auta s kamiónom pri Zvolene. Mladík na mieste podľahol zraneniam!

Smutné zábery z miesta nešťastia. Podľa slov polície mladá vodička dostala šmyk, po ktorom vrazila do kamióna. Následky sú tragické!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Tragická zrážka auta s kamiónom pri Zvolene. Mladík na mieste podľahol zraneniam!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v stredu ráno o 6:20 na ceste I/66, medzi Krupinou a Zvolenom. „Vodička (20) osobného motorového vozidla Peugeot 306 z Krupiny, ktorá jazdila v smere od Krupiny na Zvolen, z doposiaľ nezistených príčin dostala s vozidlom šmyk, prešla do protismeru,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Tam sa zrazila s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom DAF s návesom, ktoré viedol 38-ročný vodič. Vodička Peugeotu utrpela pri nehode ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní. Dvaja spolujazdci (19 a 19) z Krupiny a z Horného Badína sa pri nehode zranili ľahko. Ďalší spolujazdec (19) z Krupiny, sediaci na zadnom sedadle, utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol,“ pokračovala hovorkyňa.

„Alkohol u vodičov zistený nebol. Do vyšetrovania dopravnej nehody bol pribratý aj znalec s odboru cestnej dopravy,“ dodala Faltániová so slovami, že škoda, ktorá pri nehode na vozidlách vznikla, ešte nebola vyčíslená.

Čítajte tiež:

Zásah polície v známej obci pri Zvolene: Po zastavení škodovky objavili drogy!

Smutné zábery z miesta tragédie. Pri Zvolene vyhasol mladý život
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM