Jakub Forgács Krimi

FOTO: Vo Zvolene vyčíňali zlodeji gurmáni. Mladíkov chytili s káričkou plnou mäsa

Mladí Zvolenčania si poriadne zavarili, čelia obvineniu. Pozrite, čoho sa podľa slov polície dopustili!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vo Zvolene vyčíňali zlodeji gurmáni. Mladíkov chytili s káričkou plnou mäsa
5
Galéria

„Vyšetrovateľ vo Zvolene obvinil zo zločinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva Vladimíra (23) a Kristiána (17) zo Zvolena,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Po vzájomnej dohode v noci z 27.2. na 28. 2., sa vlámali do garáže na Jesenského ulici vo Zvolene. Ukradli šesť nožov, strojovú pásovú brúsku, fľašu s alkoholom a 65,5 kilogramov zmrazeného mäsa, jaterníc a klobás. Veci naložili na káričku, ktorú mali so sebou a chceli si ich odviezť domov,“ pokračovala hovorkyňa.

„Krátko po vlámačke aj s ukradnutým mäsom ich policajti zadržali. Poškodenému majiteľovi spôsobili škodu viac ako 400 eur,“ povedala Faltániová so slovami, že obvinení boli umiestnení do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval na obvineného Vladimíra podnet na návrh na jeho vzatie do väzby.

„Obvinený mladistvý bol prepustený a stíhaný bude na slobode. Obvinený Vladimír bol v minulosti už štyrikrát súdne trestaný za majetkovú trestnú činnosť,“ dodala Faltániová. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov, mladistvého sa trest znižuje na polovicu.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta krádeže!

V OBRAZOCH: Zvolenskí policajti chytili zlodejov s káričkou plnou mäsa
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM