Jakub Forgács Krimi

FOTO z miesta krvavej drámy vo Zvolene. Ľubomír čelí obvineniu z pokusu o vraždu

Slová, z ktorých až zamrazí! Ľubomír podľa slov polície v spánku napadol svoju manželku nožom v izbe, v ktorej spala spolu s ich maloletou dcérkou!

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta krvavej drámy vo Zvolene. Ľubomír čelí obvineniu z pokusu o vraždu
5
Galéria

V pondelok (20.2.), v skorých ranných hodinách prijali policajti na tiesňovú linku oznámenie o agresívnom vyčíňaní muža (54). „Obyvateľov rodinného domu na Jaselskej ulici vo Zvolene zobudil nad ránom krik ženy (46), ktorá volala o pomoc. Nožom ju totiž v spánku napadol jej 54-ročný manžel, ktorý o 5:00 ráno vošiel do izby, v ktorej poškodená spala spolu s ich maloletou dcérkou, kde sa pokúsil svoju manželku usmrtiť nožom,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Pravdepodobným podnetom k jeho konaniu bolo podanie žiadosti o rozvod, o ktorom sa krátko pred tým dozvedel. 46-ročnú ženu začal bodať kuchynským nožom, čomu sa poškodená začala brániť a chcela z bytu ujsť. Nakoľko dvere bytu boli zamknuté, rozbila sklenenú výplň a kričala, no muž vo svojom útoku naďalej pokračoval. V tom čase sa už na krik zobudil brat poškodenej, ktorý keď zbadal čo sa na mieste deje, vykopol dvere na poschodí rodinného domu a snažil sa agresívneho muža spacifikovať až do príchodu policajnej hliadky,“ pokračovala hovorkyňa so slovami, že v ďalšom konaní mu našťastie zabránil.

„Na miesto boli privolaní aj záchranári, ktorí ženu so život ohrozujúcimi zraneniami previezli do nemocnice. Hliadka polície útočníka zadržala. V súvislosti s udalosťou bolo začaté trestné stíhanie a súčasne bolo 54-ročnému Ľubomírovi vznesené obvinenie za obzvlášť závažný zločin vraždy, ktorý spáchal v štádiu pokusu. Zo strany vyšetrovateľky bude podaný podnet na jeho väzobné stíhanie,“ dodala Kováčiková s tým, že akékoľvek bližšie podrobnosti k prípadu a motív agresívneho útoku obvineného sú predmetom ďalších vyšetrovacích úkonov.

Pozrite si v priloženej fotogalérii hrozivé zábery z miesta činu!

V OBRAZOCH: Krvavá dráma vo zvolenskom byte. Muž napadol manželku nožom
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM