Jakub Forgács Krimi

FOTO z miesta tragédie. Polícia prehovorila, ako vyhasol život mladého vodiča!

Iba dva dni pred Vianocami na našich cestách kosila smrť. Mladík (†18) prišiel o život pri nehode, z ktorej až zamrazí!

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta tragédie. Polícia prehovorila, ako vyhasol život mladého vodiča!
3
Galéria

„Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok (22.12.) o 20:10, na ceste I/66 pri Krupine,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodič (18) osobného motorového vozidla Opel Astra Cabrio z Krupiny, viedol vozidlo v smere jazdy od Zvolena do Krupiny, pričom po prejazde miernej pravotočivej zákruty, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky,“ pokračovala hovorkyňa.

„S vozidlom zišiel mimo cestu vpravo do priekopy, narazil do svahu, odkiaľ ho odhodilo naspäť na cestu a zároveň prevrátilo na strechu, po ktorej sa šúchal po ceste, pričom z vozidla vypadol a ostal ležať pri ľavom okraji vozovky,“ povedala Faltániová.

„Pri dopravnej nehode utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol,“ dodala so slovami, že u vodiča bola nariadená súdna pitva. Škoda na vozidle je odhadnutá na tisíc eur. Na miesto nehody bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Pozrite si zábery z miesta tragickej nehody v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Na ceste zo Zvolena do Krupiny zahynul mladý vodič
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM