Jakub Forgács Krimi

FOTO z miesta tragédie pri Zvolene. Vodič BMW neprežil zrážku so smetiarskym autom

Na ceste neďaleko Zvolena vyhasol ľudský život. Takto podľa slov polície došlo k tragickej nehode.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta tragédie pri Zvolene. Vodič BMW neprežil zrážku so smetiarskym autom
6
Galéria

„Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v utorok (16.1.) o 20:18 hodine, na ceste I/16 v katastri obce Lieskovec,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodič (40) osobného motorového vozidla BMW X3 z Trnavej Hory, sa zrazil s nákladným motorovým vozidlom Mercedes Benz, ktoré viedol vodič (48) z Tuhára,“ pokračovala hovorkyňa.

„Vodič na vozidle BMW jazdil v smere od obce Zvolenská Slatina na Zvolen, pričom po prejazde križovatky na obec Lieskovec v miernej ľavotočivej zákrute, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, následkom čoho dostal na zasneženej vozovke s vozidlom šmyk. Prešiel v bočnom šmyku do protismeru, kde ľavou stranou vozidla narazil do prednej časti oproti idúceho nákladného (smetiarskeho) vozidla,“ povedala Faltániová.

„Vodič vozidla BMW utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 14-tisíc eur. Alkohol u vodiča nákladného vozidla zistený nebol,“ dodala hovorkyňa so slovami, že na miesto nehody bol privolaný aj znalec z odboru cestnej dopravy a nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nešťastia!

V OBRAZOCH: Nešťastie neďaleko Zvolena. Pri nehode vyhasol život muža
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM