Jakub Forgács Krimi

FOTO z miesta tragickej nehody. Neďaleko Zvolena vyhasol život chodca (†35)!

Na našich cestách kosila smrť! Podľa slov polície chodec v tme nemal reflexné prvky a vodič ho nevidel. Čítajte podrobnosti o tragickom nešťastí!

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta tragickej nehody. Neďaleko Zvolena vyhasol život chodca (†35)!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok krátko pred 21:00 hodinou,na ceste I/16 v katastri obce Stožok. „K dopravnej nehode došlo tak, že chodec (35) z Vígľaša,sa na neosvetlenom priamom úseku cesty, bez reflexných prvkov, pohyboval v strednej časti pravého jazdného pruhu v smere od Detvy na Vígľaš, kde v tom čase rovnakým smerom jazdil na vozidle VW Golf vodič (30) z Dúbrav,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodič chodca nevidel, vzhľadom na oslnenie oproti jazdiaceho vozidla a následne došlo k zrážke chodca prednou časťou vozidla. Chodec utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol,“ pokračovala hovorkyňa.

„Bola nariadená súdna pitva tela nebohého, pri ktorej bude zisťované aj požitie alkoholu. U vodiča alkohol zistený nebol,“ dodala Faltániová so slovami, že škoda na vozidle je odhadnutá na 2 000 eur.

Čítajte tiež:

FOTO: Zvolenskí policajti v akcii: Čo robili v parku a pri pancierovom vlaku?

FOTO: Zábery z kamery prinútili policajtov konať. Záchranná akcia pri Štúrovom parku

Tragické zábery z miesta nehody. Chodec zahynul po zrážke s autom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM