Nicole Regecová Rôzne

FOTO: Zvolenčania na majstrovstvách Európy. Boje v konkurencii tančeníkov z 21 štátov

Mladé talenty z tanečnej skupiny Wanted sa nedávno dostali na európsky šampionát. Sily si merali v hip hop tanci, electric boogie a break dance. Ako obstáli v silnej konkurencii?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zvolenčania na majstrovstvách Európy. Boje v konkurencii tančeníkov z 21 štátov
Zdroj: Tanečná škola Wanted

21 štátov Európy vyslalo na európsku tanečnú súťaž do Ostravy svojich 10 najlepších nominantov do každej tanečnej disciplíny. Aj zvolenskí a lučeneckí tanečníci Štefana Chleba mali zastúpenie v slovenskej reprezentácii. Hip hop sóla aj duá v detskej, juniorskej a hlavnej vekovej kategórii. Wanted výprava priniesla svoje umiestnenia.

Najlepšie dopadol David Kováč, ktorý v hip hop juniorskom sóle skončil na 7. mieste z 80 tanečníkov. „V mnohopočetných disciplínach súťažilo vyše 80 kvalitných tanečníkov, preto sa teším z umiestnenia mojich zverencov a som na nich hrdý, ako výborne reprezentovali našu krajinu,“ spokojne konštatuje Štefan Chlebo.

Zvolenských tanečníkov z Wanted ste mohli vidieť nedávno roztancovať naše námestie. Tanečná škola dokonca v apríli oslávila 10. jubileum fungovania v meste pod Pustým hradom bohatým galaprogramom.

Čítajte tiež:

Fotograf spod Pustého hradu v ROZHOVORE: Som tu, aby som ženám zdvíhal sebavedomie

VIDEO a FOTO: Herečka Pavlíková na zvolenskom námestí zahviezdila s pesničkou z Podpoľania

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM