Eva Drugdová Rôzne Správy

FOTO: Zvolenské výklady zaplnili roztomilé tablá. Pozrite si našich škôlkarov

Tablá sú populárne nielen u maturantov, ale obľubu v nich nachádzajú aj predškoláci. Lúčia sa tak so škôlkou. Na zvolenskom námestí môžete nájsť roztomilé výtvory.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zvolenské výklady zaplnili roztomilé tablá. Pozrite si našich škôlkarov
11
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vám predstavili tablá maturantov, ktoré spestrili zvolenské výklady a už tu máme ďalšie výtvory. Tentoraz však prišli na rad mladšie ročníky. Dôležité obdobie svojho života ukončili aj malí škôlkari a po prázdninách na nich čakajú školské lavice. So škôlkou sa lúčili nielen svojimi vystúpeniami, ale aj roztomilými tablami, ktoré môžete obdivovať na našom námestí.

Škôlkarske tablá sa aj vo Zvolene za posledné obdobie udomácnili a stal sa z nich trend. Momentálne skrášľujú výklady zvolenských obchodov a pútajú pozornosť okoloidúcich. „Sú veľmi zlaté, vždy si ich rada pozriem. Je to pekná tradícia a pre deti aj milá spomienka,“ prezradila nám pani, ktorú sme zastihli pri table.

Tablá malých predškolákov sa, samozrejme, od tých maturitných líšia, no v kreativite za nimi nezaostávajú. Prirodzene, že sú plné detských motívov či obrázkov so zvieratkami, no našli sa aj jednoduché.

Prešli sme sa po našom námestí a narazili sme na 11 roztomilých výtvorov, ktoré sme pre vás nafotili. Je však možné, že sme niečo prehliadli. Pozrite si našu galériu! Ktoré sa vám najviac páči? Môžete zaň zahlasovať.

V OBRAZOCH: Milé tablá malých zvolenských škôlkarov
11
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM