Eva Drugdová Rôzne Správy

FOTO: Zvolenské výklady zaplnili tablá maturantov. Ktoré je podľa vás NAJ?

Ak sa v týchto dňoch prejdete zvolenským námestím, narazíte vo výkladoch obchodov na tablá našich maturantov. Pozrite si ich foto a zahlasujte za svojho favorita.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zvolenské výklady zaplnili tablá maturantov. Ktoré je podľa vás NAJ?
15
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

V máji prebiehajú aj na školách vo Zvolene maturity a študenti sa teda iste zapotia. Niektorí trávia ešte akademický týždeň prípravou a snažia sa všetko dobehnúť, iní už toľko času nemajú. Ešte pred pár dňami stredoškoláci vymýšľali, ako ukončia záver školského roka a zaoberali sa aj prípravou tabla.

Prešli sme sa po zvolenskom námestí a tablá sme pre vás aj pofotili. Študenti sú naozaj kreatívni a niektorí si veru s výberom motívu dali poriadnu námahu. Väčšina sa snažila zakomponovať do tabla niečo, čo súvisí s ich študijným odborom, ale našli sa aj úplne jednoduché výtvory. Nájsť môžete tablá na drevených nástenkách, no nechýbajú ani hotové umelecké diela.

Zvolenčania sa pri výkladoch tiež radi pristavia, obdivujú výtvory mladých a hľadajú, či na fotografiách spoznajú niekoho známeho. „Hľadám tu kamarátku. Tento týždeň maturuje a veľmi na ňu myslím,“ prezradila nám Janka.

Na námestí sme našli 15 študentských výtvorov. Je však možné, že sme niečo prehliadli. Pozrite si našu fotogalériu a zahlasujte za tablo, ktoré je podľa vás najkrajšie či najkreatívnejšie. Rozhodovanie istotne nebude ľahké.

V OBRAZOCH: Tablá zvolenských maturantov
15
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM