Stanislav Černák Rôzne

FOTOGALÉRIA: Do Zvolena dorazila Perinbaba, zimné obrázky z našich ulíc

Predpovede meteorológov sa evidentne naplnili. Zvolenčania sa prebudili do zasneženého rána. Boli sme sa pozrieť, ako to vyzerá v uliciach mesta.

Ilustračný obrázok k článku FOTOGALÉRIA: Do Zvolena dorazila Perinbaba, zimné obrázky z našich ulíc
Foto: Stanislav Černák / Zdroj: Dnes24.sk

Zdá sa, že nefalšovaná zima s hŕbou snehu je späť. Predpoveď meteorológov s výstrahou pred piatkovým snežením naberá reálne rozmery. Dôkazom sú biele ulice nášho mesta.

Husté sneženie a teploty okolo nuly však nemajú na svedomí iba idylickú scenériu. Utlačený sneh sa drží na chodníkoch a cestách. Vo Zvolene preto narazíte na množstvo ľudí s lopatami, ale aj odhŕňače.

„Mám ísť do Martina na vyšetrenie, obávam sa však, že tam včas nedorazím. Všade sneží, bude treba ísť pomaly, snáď nebude na cestách žiadna nehoda,“ povedal nám pri odhrabávaní svojho auta jeden z obyvateľov Sekiera.

„Akurát mi vyšla služba v paneláku, takže teraz odhrabem sneh pred bytovou a poobede aj pred novinovým stánkom, keďže tam pracujem. Myslím, že dnes sa namakám poriadne,“ pridala svoj názor pani Renáta.

„Je to krásne, dúfam, že sneh sa aj dlhšie udrží. Jediné, čo mi na tom vadí je to ranné odhrabávanie auta,“ dodal Štefan.

A čo vy, milí Zvolenčania? Potešila vás nádielka, ktorá ako sa zdá, neutícha? Pozrite si zábery zasneženého Zvolena v našej fotogalérii!

Perinbaba dorazila aj do Zvolena
26
Galéria
Foto: Stanislav Černák / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM