Nicole Regecová Kultúra

Hľadáte program na prvý júnový víkend? Jeden klik a akcie pre Zvolenčanov máte ako na dlani

Mesiac jún sa začal a blížiace sa leto cítiť stále viac. Viete už, kde strávite nadchádzajúce voľné dni? Pozrite si výber tipov z našej redakcie. Nájdete v ňom akcie priamo zo Zvolena.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte program na prvý júnový víkend? Jeden klik a akcie pre Zvolenčanov máte ako na dlani
Foto: Nicole Regecová

ZÁMOCKÉ HRY ZVOLENSKÉ

3. júna – 19. júna 2016, Nádvorie zámku alebo sála DJGT

Piatok začne v našom meste už 43. ročník medzinárodného letného divadelného festivalu Zámocké hry zvolenské. V rámci podujatia budete mať možnosť uvidieť na nádvorí zámku alebo v divadelnej sále množstvo predstavení, či už slovenských alebo zahraničných divadiel. Festival začne premiérou novej veselohry zvolenského divadla, Charlieho teta.

JAZZOVÝ VEČER

3. júna 2016, Nočný bar Hotela Poľana

Ak si radi spríjemníte čas jazzovými tónmi, potom určite nemôžete v piatok chýbať v bare Hotela Poľana, kde sa bude jazz hrať. Veče tónmi spríjemní Valér Miko trio. Neváhajte a príďte privítať víkend aj týmto spôsobom.

ŠANSÓNOVÝ VEČER- TEREZA KRÁLIKOVÁ A FERO KUBIŠ

3. júna 2016 o 19:30, Kafé Džezva

Jedným zo skvelých spôsobov, ako ukončiť rušný týždeň a zrelaxovať, je určite prísť do kaviarne Kafé Džezva a zažiť príjemný šansónový večer. Spojenie spevu a akordeónu vás prenesie do atmosféry Francúzska a vy si budete môcť večer vychutnať naplno.

DEŇ SÍDLISKA ZVOLEN ZÁPAD

4. júna 2016 od 9:00, Námestie mládeže Zvolen- Západ

V sobotu sa uskutoční už 8. ročník podujatia Deň sídliska Západ. Pripravený je bohatý program, či už športový alebo kultúrny. Tešiť sa môžete na kapelu L.U.S.K, hráčov HKM Zvolen alebo na zvolenského rapera Marksa. Špeciálne detičkám bude venovaná akcia Poď, budem ti čítať, ktorá má podporovať domáce čítanie ratolestiam.

WEEKEND CLUBBING

4. júna 2016 o 23:00, Ministry of fun Zvolen

Ani v sobotu vás miestny klub Ministry of fun nenechá sedieť doma. Pripravenú majú, tak ako každý víkend, poriadnu party. Počas noci vám do tanca budú hrať DJ MUSTEE a DJ IZZY. Príďte sa aj vy zabaviť na tanečný parket.

HAVANA CLUB

4. júna 2016, U Alexa

Aj v nočnom klube U Alexa si pre vás v sobotu pripravili zaujímavú party Havana club. Počas večera ako z Kuby budete môcť získať originálne suveníry a po celú noc vám bude hrať DJ Jano Vajda a ako hosť DJ Michal Valach.

GOGO PARTY

4. júna 2016, Nočný bar Hotela Poľana

V sobotu vás Nočný bar Hotela Poľana nenechá len tak sedieť doma, pretože si pripravil Gogo party. Príďte si aj vy zatancovať do rytmov modernej hudby. S DJ Gogom sa na parkete zabavíte až do bieleho rána.

ZVOLENSKÉ KORZO

5. júna 2016 od 17:00, Námestie SNP

Už túto nedeľu budete môcť popoludní na námestí zažiť jedinečnú atmosféru Zvolenského korza. Program je pripravený pre dospelých, ale aj pre najmenších. Na hlavnej scéne sa predstaví speváčka Natália Hatalová, Marks či tanečná skupina Wanted. Večer sa môžete zas tešiť na koncert Dana Heribana. A ako bonus sa na korzo môžete doviesť zadarmo v retro autobuse.

ALICA V KRAJINE ZA ZRKADLOM

1. júna 2016 o 15:30, Europa Cinemas

Aby ste sa počas voľného dňa doma s deťmi nenudili, jednou z možností je, zobrať ich do kina na pokračovanie obľúbenej rozprávky Alica v krajine zázrakov. V pokračovaní Alica po niekoľkých rokoch nájde zrkadlo, cez ktiré prejde do Krajiny zázrakov. Stretáva tam svojich starých priateľov, avšak uletený Klobučník potrebuje jej pomoc.

VÝSTAVA STANISLAVA REMESELNÍKA

Počas celého leta, Krajská knižnica Ľudovíta Štúra

Obľubujete výtvarné umenie a humor? Pretože výstava karikatúr a kresleného humoru Stanislava Remeselníka je vo Zvolene sprístupnená od 2. mája a potrvá počas celého leta. Príďte sa zabaviť aj takýmto netradičným spôsobom.

Čítajte tiež:

Vieme ako prví: Aké novinky čakajú zvolenskú Fun zónu počas leta?

So začínajúcim letom nuda vo Zvolene nehrozí. Prehľad TOP 10 júnových podujatí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM