Kristína Bohušová Rôzne

HLASUJTE: 9 tabiel zvolenských maturantov. Ktoré si podľa vás zaslúži titul NAJ?

Výklady mesta pod Pustým hradom sa zaplnili tablami. Nápady a kreativitu maturantov oceňujú viacerí obyvatelia Zvolena a obdivne sa pristavujú. V redakcii sme zvedaví, ktoré najviac zaujalo vás. Vyberte svojho favorita!

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: 9 tabiel zvolenských maturantov. Ktoré si podľa vás zaslúži titul NAJ?
Foto: Kristína Bohušová

Výklady reštaurácií a obchodov sú v súčasnosti vyzdobené maturitnými oznámeniami. Samotní majitelia obchodov väčšinou oceňujú túto formu netradičných reklamných pútačov. Ľudia sa totiž prechádzajú po meste a hľadajú svojich známych vo vyvesených fotografiách.

Skupinový obraz fotografií má jedinečnú podobu a pripomína jedno z najkrajších období života. Našej redakcií sa v centre Zvolena podarilo nájsť deväť maturitných tabiel. Samozrejme, „prieskum“ nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli. Našli sme rôzne, novodobé varianty napríklad tematické podľa odboru, na drevenej doske, s originálnymi fotografiami, fotomontážou profilu na sociálnej sieti či v netradičnej podobe, a to rovno vo veľkom monitore.

Ktoré najviac zaujalo vás? Uprednostňujete jednoduchosť alebo oceňujete originalitu? Je pre vás podstatná veľkosť fotiek, alebo kladiete dôraz na celkové prevedenie? Zahlasujte v našej ankete. Jednotlivé tablá nájdete v priloženej fotogalérii!

Čítajte tiež:

FOTO Keď idú maturanti Zvolenom: Koľko peňazí dokázali stredoškoláci vyzbierať pri rozlúčke?

FOTO: Maturitné tablá zvolenských študentov. Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela

Tablá zvolenských stredných škôl
9
Galéria
Foto: Kristína Bohušová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM