Marcel Mojžiš Krimi

Hokejový víkend na cestách? Vodiči neodolali alkoholu...

To bol víkend! Policajti mali plné ruky práce s vodičmi, ktorí vyrazili na cestu po tom, čo sa potúžili alkoholom. Všetci si však narobili poriadne problémy. Po tom, čo ich chytili muži zákona a dali im fúkať im teraz hrozí, že si za mrežami posedia

Takto dopadol aj 31-ročný Radoslav zo Zvolena. Ten si sadol za volant Citroenu C3 aj napriek tomu, že predtým neodolal alkoholu. Mal však smolu. V nedeľu skoro ráno krátko pred pol treťou ho chytili policajti na ulici Štefana Záhorského v Sliači, práve keď si to zamieril smerom od Veľkej Lúky do centra mesta. Hliadka mu dala fúkať a zisila, že Radoslav šoféroval s 1,13 promile.

Spytovať svedomie si však môže aj Peter (29) z Krupiny. Na toho muži zákona narazili iba pár hodín predtým. Hliadka ho stopla na Masarykovej ulici v sobotu o desiatej hodine večer. „Pri dychovej skúške mu namerali 1,27 miligramu alkoholu, čo je 2,65 promile,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Poverený príslušník vo Zvolene navyše obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky navyše aj 52-ročného Milana z Krupiny. Ten v prvý deň víkendu neodolal a opitý vysadol na motorku. Počas svojej jazdy však neušiel pozornosti policajtov. Pri dychovej skúške nafúkal 2,48 promile. Celému trojlístku teraz hrozí až jeden rok basy.

Foto: ilustračné

Súvisiace články: [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.133565]Roz­lúčka s Viktorom (†18): Kamaráti na pohrebe skolabovali![/link] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.133480_Pa­tranie-po-lekarovi-nezabralo:-Na-tomto-aute-zmizol!]Pátranie po lekárovi nezabralo: Na tomto aute zmizol![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM