Stanislav Černák Krimi

Vo Zvolene došlo k streľbe: Muž (†74) zraneniu podľahol!

Aktualizované! Vo Zvolene došlo k streľbe. Na Kuzmányho nábreží, ktoré sa nachádza hneď pod nemocnicou, našli muža (†74) so strelným poranením. Ten žiaľ neprežil a zomrel. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy!

Ilustračný obrázok k článku Vo Zvolene došlo k streľbe: Muž (†74) zraneniu podľahol!
Zdroj: Webnoviny.sk

Streľbu pre portál Zvolen 24 potvrdila aj polícia. Krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová informovala, že jeden muž utrpel strelné poranenie.

Podľa Faltániovej muža (†74) so strelným poranením, na následky ktorého zomrel, našli v rodinnom dome na Kuzmányho nábreží dnes doobeda krátko po 10-tej hodine."Polícia je na mieste činu, dokumentuje ho a zhromažďuje dôkazy,“ informovala popoludní krajská policajná hovorkyňa.

Na mieste pri strašnom náleze zasahovali aj záchranári. „Záchranári boli privolaní na Kuzmányho nábrežie vo Zvolene. Rýchla záchranná jednotka tam našla 74-ročného muža zo Zvolena, ktorý utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom a záchranári konštatovali smrť,“ prezradil hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Ako ďalej Boris Chmel pre portál Zvolen 24 uviedol, policajti po príchode záchranárov a konštatovaní mužovej smrti volali na miesto činu súdneho lekára. „Obhliadajúci lekár na mieste konštatoval cudzie zavinenie smrti 74-ročného muža zo Zvolena. Na určenie presnej príčiny smrti bola nariadená súdna pitva. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM