Jakub Forgács Krimi

Výjazd hasičov na zvolenskú základku: Plamene v školskej jedálni!

Hasiči pod Pustým hradom v akcii! Zasahovali na zvolenskej základnej škole. Do boja s ohňom sa podľa slov hasičov pustili aj pracovníčky jedálne. Tu sú ďalšie podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Výjazd hasičov na zvolenskú základku: Plamene v školskej jedálni!
Zdroj: Dnes24.sk

V IX. Základnej škole vo Zvolene ohlásili požiar. „Začal horieť konvektomat v kuchyni. Podarilo sa ho uhasiť hasiacim prístrojom.“ uviedlo v správe Oddelenie operačného riadenia a integrovaného záchranného systému Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.

„K požiaru došlo v stredu ráno a zahasený bol pracovníčkami školskej jedálne,“ povedal pre spravodajský portál Zvolen 24 Ľuboš Michálik z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru.

Výjazd vozidla a štyroch hasičov bol podľa jeho slov o 8:41. V čase príchodu hasičskej jednotky bol požiar uhasený. Príslušníci spotrebič skontrolovali rozobrali a tlejúce mieste uhasili. „Naši príslušníci tam nevykonávali nejakú činnosť, spravili monitoring, poučili zamestnancov a vrátili sa na základňu,“ dodal Michálik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM