Nicole Regecová Kultúra Kultúra

Inšpiratívne Zvolenčanky pripravili špeciálnu akciu. Príde aj speváčka Tina!

Ženy potrebujú byť hýčkané a cítiť, že majú možnosť sa rozvíjať. Príležitosť im poskytne práve Maratón ženskej duše pod Pustým hradom. Aj keď sa svet bude točiť hlavne okolo nežnejšieho pohlavia, vítaní sú aj muži. Chcete porozumieť nežnejšej polovičke?

Ilustračný obrázok k článku Inšpiratívne Zvolenčanky pripravili špeciálnu akciu. Príde aj speváčka Tina!
Zdroj: TASR

Maratón ženskej duše už druhý krát predstaví účastníkom množstvo inšpiratívnych žien zo Zvolena, ale aj okolia. „Oproti minulému roku bude ešte plnší na ženskú energiu a s bohatším programom,“ hovorí organizátorka Michaela Ištvánová. Podľa jej slov sa na maratóne predstavia viaceré zaujímavé osobnosti. Medzi nimi podnikateľka Dáša Černa Gejdošová, Alenka Dudášová, sprievodkyňa metódou Work, umelkyňa a podnikateľka Zuzana Almáši Koreňová či lektorka ženských stretnutí Janka Vaculčiaková.

Nebudú chýbať ani muži, napríklad Milan Libiak, ktorý sa dlhodobo venuje konšteláciám a osobnému rozvoju. Čerešničkou na torte celého podujatia bude napokon speváčka Tina, ktorá porozpráva prítomným o sebe. Dokonca možno aj niečo zaspieva! A ak nie ona, určite podujatie hudobne oživí kapela L.U.S.K., ktorej protagonistkou je samotná organizátorka Michaela.

Tento deň však nebude určený len ženám. Ako hovorí ďalšia organizátorka Sanja Nikolov z komunitného centra: „Maratón ženskej duše je tiež príležitosťou pre mužov, dozvedieť sa niečo viac o svojich partnerkách, lepšie im porozumieť.“ Taká príležitosť sa predsa neodmieta.

Podujatie sa uskutoční už v sobotu 14. mája v Občianskom centre OKO na Západe. „Verím, že to bude deň plný oddychu a relaxácie, že pohladí dušu a vyčistí myseľ,“ dodáva Ištvánová.

Čítajte tiež:

Romantický príbeh ako z rozprávky: Keď iba 18-ročný Zvolenčan požiada priateľku o ruku

Americký sen rapera vo Zvolene: Najprv sa mu smiali, teraz ho uznávajú

Foto: ilustračné

Zdroj: Občianske centrum Západ
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM