Jakub Forgács Samospráva

Jedinečná príležitosť pre Zvolenčanov. Pýtajte sa osobne primátorky či vedenia mesta

Zvolenčania sa dočkajú šance, osobne stretnúť ľudí, ktorí rozhodujú o osude nášho mesta. Vo Zvolene sa chystá séria neformálnych stretnutí s obyvateľmi.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečná príležitosť pre Zvolenčanov. Pýtajte sa osobne primátorky či vedenia mesta
15
Galéria
Zdroj: Mesto Zvolen

Počas druhého februárového týždňa budú mať Zvolenčania opäť príležitosť neformálne sa stretnúť s vedením mesta, primátorkou či vedúcimi odborných útvarov mestského úradu.

Stretnutia samosprávy s verejnosťou sa uskutočnia v pondelok 6. 2. na sídlisku Sekier v Základnej škole J. Alexyho, v stredu 8. 2. na sídlisku Západ v Občianskom centre OKO, vo štvrtok 9. 2. na Zlatom potoku v Základnej škole M. Rázusa a napokon v piatok 10. 2. v klube dôchodcov na Podborovej. Stretnutia sa uskutočnia vždy od 17:00 do 19:00.

„Cieľom je stretnúť sa s občanmi mimo úradu. Množstvo občanov nemá príležitosť alebo čas zájsť k nám na magistrát, a tak sme sa rozhodli ísť my k nim a odpovedať na všetky ich otázky,“ vysvetlila primátorka Lenka Balkovičová, ktorá stretnutia iniciovala aj v minulom roku. Ako dodala, stretnutia mali veľký úspech, zúčastnili sa ich desiatky občanov, pričom na nich často riešili aj zložitejšie občianske či právne problémy.

V podobnom duchu sa budú niesť stretnutia aj tento rok. „Začiatkom roka je množstvo vecí, ktoré na úrade riešime, a o ktorých by občania mali vedieť,“ vysvetľuje primátorka.

V OBRAZOCH: Krásy Zvolena zachytené mladým fotografom
15
Galéria
Foto: Peter Braciník
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM