Jakub Forgács Hokej

Kanadský útočník vo Zvolene obstál. HKM podpísalo zmluvu s McGregorom

Je definitívne rozhodnuté! Krídelník spoza oceánu, ktorý bol na skúške pod Pustým hradom, bude posilou nášho tímu. Čo povedal McGregor o pôsobení v HKM?

Ilustračný obrázok k článku Kanadský útočník vo Zvolene obstál. HKM podpísalo zmluvu s McGregorom
Zdroj: TASR

Tipsportligový klub HKM Zvolen podpísal v stredu zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny s kanadským útočníkom Bryanom McGregorom, ktorý bol doteraz v tíme na skúške.

Čítajte tiež: Nový hráč na tréningu HKM. Na zvolenský ľad vykorčuľoval kanadský útočník

Klub momentálne dokončuje papierové záležitosti a McGregor by si mohol obliecť zvolenský dres už v piatkovom zápase na ľade Nových Zámkov. „Som rád, že som vo Zvolene a vynasnažím sa urobiť všetko, čo je v mojich silách, aby som pomohol tímu,“ povedal pre oficiálnu klubovú stránku.

McGregor je krídelník ()32 z kanadského Niagara Falls, ktorý má za sebou účinkovanie aj vo Fínsku či Česku. Vo svojej prvej sezóne v českej extralige sa v roku 2011 tešil z majstrovského titulu s Třincom. Jednu sezónu absolvoval v českej 1. lige v drese Chomutova. Pôsobil aj v Kazachstane, Dánsku a Poľsku, v nadnárodnej EBEL lige obliekal dresy Innsbrucku a Székesfehérváru.

McGregor bude nosiť dres s číslom 84 a na tréningoch korčuľoval v útoku s Petrom Zuzinom a Jurajom Majdanom. Na skúške uspel aj druhý útočník, Čech Petr Kalus, no ten sa nakoniec dohodol na zmluve v britskom tíme Notthingam Panthers, v ktorom už pôsobil v závere sezóny 2013/2014.

Pozrite si v našej fotogalérii aj zábery z atraktívneho pohronského derby Zvolena s Bystricou!

Čítajte tiež: Osud českého útočníka Kalusa v HKM Zvolen spečatený. Kde nakoniec zakotví?

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM