Peter Klimant Krimi

Keď toto zvolenskí policajti spozorovali na kamere, ani chvíľu neváhali: Muž zažil v krčme prekvapenie!

Kamerový systém mesta sa opäť raz ukázal ako veľký pomocník našich strážcov poriadku. Tí vo Zvolene práve vďaka nemu vyrazili do úspešnej akcie. Čo sa dialo?

Ilustračný obrázok k článku Keď toto zvolenskí policajti spozorovali na kamere, ani chvíľu neváhali: Muž zažil v krčme prekvapenie!
Zdroj: Dnes24.sk

Zvolenským mestským policajtom sa na základe ich úspešnej akcie a pozornosti podarilo zadržať hľadaného muža.„Jednalo sa o 34– ročného muža s trvalým pobytom Zvolen, po ktorom bolo vyhlásené pátranie z dôvodu, že nenastúpil do výkonu trestu odňatia slobody,“povedal Juraj Chabada, náčelník mestskej polície.

Muža sa policajtom podarilo nájsť práve vďaka mestskému kamerovému systému. Príslušník režimového pracoviska, ktorý muža spozoroval, neváhal ani chvíľku. „Príslušník režimového pracoviska prostredníctvom kamerového systému na námestí vo Zvolene spozoroval skupinku ľudí, medzi ktorými opoznal muža zo zoznamu hľadaných osôb. Následne o tomto informoval hliadky v teréne a naďalej monitoroval cez kamery jeho presun,“ prezradil policajný náčelník.

Muž podľa jeho slov vošiel do jedného z pohostinstiev vo Zvolene. Tam ho po chvíli prišli zadržať mestskí policajti, ktorí ho následne predviedli na útvar Mestskej polície vo Zvolene. „Po vykonaní bezodkladných úkonov si muža prišli prevziať príslušníci Úradu justičnej a kriminálnej polície Policajného zboru vo Zvolene,“ dodal na záver Chabada.

Foto: MsP Zvolen

Zvolenskí mestskí policajti bodujú vďaka kamerovému systému
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM