Nicole Regecová Kultúra

Koncerty, predstavenia aj súťaže... Obľúbené Zvolenské korzo je späť aj s lákavou ponukou!

S blížiacim sa letom sa môžeme tešiť na akciu, ktorú si nenechali ujsť mnohí. Tento rok sa opäť dočkáme Zvolenského korza, ktorého súčasťou sa môžete stať aj vy. A vieme už aj, kto bude tvárou nového ročníka!

Ilustračný obrázok k článku Koncerty, predstavenia aj súťaže... Obľúbené Zvolenské korzo je späť aj s lákavou ponukou!
Zdroj: Mesto Zvolen

Minulé leto mali Zvolenčania každú júnovú nedeľu o program postarané – koncerty, predstavenia a súťaže. Na námestí nás totiž čakal bohatý program v podobe Zvolenského korza. Ten tvorili úspešné osobnosti nášho mesta ako napríklad fotograf Martin Mázor či raper Marks, ale aj známi Slováci – Andrej Bičan či herci z relácie Súdna sieň a mnoho ďalších. Nedeľami nás svojím moderovaním sprevádzal herec, rodák zo Zvolena, Rado Kuric.

Ako informovala facebooková stránka Zvolenského korza, nedeľné podujatia sú späť aj tento rok. Prípravy vraj už naberajú na obrátkach. Tvárou ďalšieho ročníka bude opäť Rado Kuric.

Organizátori zároveň vyzývajú Zvolenčanov, ktorí by chceli prezentovať svoje občianske združenia, neziskové organizácie či umelecké/záujmové útvary a pod., aby ich kontaktovali a stali sa tak súčasťou tohtoročného programu.

Čítajte tiež:

Oslavy okrúhleho jubilea ako sa patrí. Zvolenskí tanečníci sľubujú parádnu show!

Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá vo Zvolene, ktoré vám spríjemnia voľné dni

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM