Krimi

Krajskí policajti hľadajú nové posily: Chceli by ste sa stať vyšetrovateľmi?

Imponuje vám práca vyšetrovateľov a chceli by ste sa stať ozajstných policajným vyšetrovateľom? Máte jedinečnú príležitosť.

Ilustračný obrázok k článku Krajskí policajti hľadajú nové posily: Chceli by ste sa stať vyšetrovateľmi?
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Ak ste absolventom druhého stupňa vysokoškolského štúdia a pokiaľ máte záujem o sebarealizáciu, budovanie kariéry v Policajnom zbore a zodpovedný osobný prístup, založený na odhodlaní pracovať na strane zákona, je to reálne. Krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Stačí zaslať svoje žiadosti o prijatie do služobného pomeru príslušníka Policajného zboru na funkciu vyšetrovateľa Policajného zboru na personálne oddelenie na adresu: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru, 9. mája č. 1, Banská Bystrica.

„Následne, po úspešnom absolvovaní prijímacieho konania a absolvovaní špecializovaného policajného vzdelania, sa stanete posilou v našich vyšetrovateľských radoch v Banskobystrickom kraji a môžete zúročiť svoje civilné vzdelanie v zaujímavom povolaní,“ uviedli muži zákona.

Všetky otázky v prípade záujmu o funkciu vyšetrovateľa Policajného zboru vám zodpovedajú aj telefonicky na tel. č.: 0961 60 5310 alebo aj osobne na uvedenej adrese.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM