Stanislav Černák Samospráva

Kusein o možnej kandidatúre v komunálnych voľbách: Takto primátor zareagoval na priamu otázku!

V druhej polovici novembra si budeme voliť poslancov do zastupiteľstva, starostov aj primátorov. Obrátili sme sa preto na zvolenského primátora a pokúsili sa zistiť, či si dá repete a opäť sa pokúsi zabojovať o atraktívny flek hlavy nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Kusein o možnej kandidatúre v komunálnych voľbách: Takto primátor zareagoval na priamu otázku!

Súčasnému primátorovi Zvolena Miroslavovi Kuseinovi sme položili priamu otázku, či zvažuje opätovnú kandidatúru na post primátora. Jeho reakcia bola zatiaľ veľmi stručná. „Nie je to ešte skoro? Opätovnú kandidatúru zvažujem,“ povedal.

Pred štyrmi rokmi obhájil Miroslav Kusein primátorské kreslo s podporami strán (SMER, ĽS-HZDS, KDH, MOST – HÍD, KSS, HZD, SZS, ZRS, EDS, SF). Najvážnejšou súperkou mu v roku 2010 bola mestská poslankyňa Lenka Balkovičová (SDKÚ-DS, SaS) a nezávislý kandidát Juraj Pilát.

Miroslav Kusein bol poslancom mestského zastupiteľstva od roku 1998 až do roku 2005. Mužom Zvolena číslo jedna je nepretržite od júna 2005, kedy vo funkcii nahradil odstupujúceho Vladimíra Maňku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM