Eva Drugdová Rôzne Správy

Kúpalisko, baby boom a dedinka pri Zvolene. Čo bolo na našom webe najčítanejšie?

Tento týždeň sme vám priniesli letné témy ako novinky zvolenského kúpaliska, tipy na výlet, zaujímavosti Dobrej Nivy, ale aj rozhovor s mladou herečkou. Čo bolo pre vás NAJ?

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko, baby boom a dedinka pri Zvolene. Čo bolo na našom webe najčítanejšie?
16
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Počas týždňa ste si mohli prečítať o zvolenskom kúpalisku či nemocnici, o zaujímavostiach v okolí nášho mesta a priniesli sme vám aj rozhovor s mladou herečkou a speváčkou. Ponúkame vám prehľad piatich tém, ktoré sa vám na našom webe najviac páčili. Ak ste ich ešte nečítali, máte stále šancu.

Talentovaná Veronika

Na začiatku týždňa sme vám predstavili mladú a talentovnú herečku Veroniku Slamkovú, donedávna známa ako Čépeová. Hoci len pred rokom dokončila štúdium herectva, už má za sebou niekoľko predstavení vo zvolenskom divadle. S niektorými rozprávkami pochodila aj viaceré slovenské mestá. Okrem herectva sa stíha venovať spevu a vystupuje s nejednou kapelou. V rozhovore nám okrem iného prezradila, aký bol jej najkrajší zážitok z koncertov. A to nie je všeto. Veronika je aj obľúbenou učiteľkou na konzervatóriu.

Baby boom

Vo zvolenskej nemocnici sa tešia vysokej pôrodnosti. Podľa tohtoročnej štatistiky sa tu narodilo o 83 bábätiek viac ako v minulom roku za rovnaké obdobie. V článku sa tiež dočítate, ktorý mesiac bol najplodnejší a aké najčastejšie a netradičné mená dávajú rodičia svojim deťom.

Neresnica s novinkami

Začiatok sezóny zvolenskému kúpalisku veľmi neprial. Návštevníkov je menej kvôli nepriaznivému prázdninovému počasiu, no stále sa nájdu nadšenci, ktorí sa na Neresnici radi okúpu. Niektorí sú ochotní pricestovať aj z iných krajín. Tento rok kúpalisko prináša niekoľko noviniek, medzi ktorými je napríklad zumba, detský kútik a plavecké kurzy. Kto sa chce občerstviť, toho poteší nový plážový bar a vegánsky bufet. Viete, koľko vás budú stáť dobroty na Neresnici?

Zaujímavosti Dobrej Nivy

Veľký úspech u čitateľov mala obľúbená dedinka neďaleko Zvolena. Predstavili sme vám jej pamiatky a zaujímavosti, pričom najvzácnejšou je kostol, ktorý patrí k najstarším stavbám na Slovensku. Pozoruhodné sú tiež ľudové obydlia v obci a chránený prírodný areál Gavurky, v ktorom sa nachádzajú aj tristoročné duby.

Videoklip natáčaný vo Zvolene

Mladá talentovaná speváčka Dorota Tóthová natáčala videoklip k svojmu debutovému singlu Hry vo Zvolene. Natáčal sa najmodernejšou technikou a zahral si v ňom aj drsňák našej pop scény Robo Mikla so svojím bulteriérom Fredom. Hoci je Doris na hudobnej scéne nováčikom, má už za sebou niekoľko vystúpení.

V priloženej galérii si môžete pozrieť zaujímavosti Dobrej Nivy!

V OBRAZOCH: Zaujímavosti obce Dobrá Niva
16
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM