Stanislav Černák Krimi

Lucia (28), pri ktorej udrel blesk: Už som tu nemusela byť!

O Lucii (28), vedľa ktorej udrel v sobotu v Dobrej Nive blesk sme vás už informovali. Mladá žena momentálne leží na internom oddelení vo Zvolene a prehovorila o tomto strašnom momente.

Ilustračný obrázok k článku Lucia (28), pri ktorej udrel blesk: Už som tu nemusela byť!
Zdroj: TASR

Vedľa Lucie udrel v sobotu na letisku v Dobre Nive blesk. „Blesk udrel tesne vedľa nej. Vyplýva to aj z faktu, že na tele nemala žiadne výstupné popáleniny,“ povedal pre Zvolen 24 Jozef Minár z z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. Podľa očitého svedka tohto nešťastia bolo zatiahnuté počasie a zrazu znenazdajky udrel blesk. Dievčaťu pribehli vedľa stojaci ľudia okamžite na pomoc. „Bola som paralyzovaná, nevedela som sa ani pohnúť,“ prezradila pre televíziu Joj mladá žena.

Lucia sa momentálne nachádza na internom oddelení napojená na prístroje, ktoré monitorujú jej srdce. Takéto prípady sa môžu skončiť aj tragicky. Mladá žena si je plne vedomá, že mala šťastie v nešťastí. Človek totiž môže vplyvom veľkej energie utrpieť aj zástavu srdca. „Určite je to šťastie, už som tu nemusela byť. Som vďačná, že mi život dal druhú šancu a využijem ju určite naplno,“ dodala pre Jojku Lucia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM